Att fira en ettåring

Den allra första födelsedagen. Wow, visst är det något alldeles speciellt! Jag minns både TBs och Gabriels som om det vore igår. Pirret och planeringen, förväntningarna och känslan att man just där och då skapar en tradition. Och så minns jag också trixet med att hinna färdigt, få aktuellt födelsebarn att sova lite strategiskt för bästa utfall av dennes party samt hur utmattat urpumpad man kände sig efteråt. Idag var det extremt mysigt att få kila iväg som gäst till ett ettårskalas.

Finaste brorssonen Daniels dotter Lovisa firade 1 jordsnurr. Vi bjöds på mexmat och en ljuvlig tårta. Allt var som vanligt helt perfekt. Så mysigt att träffas allesammans, särskilt då Emelies släkt bor i Kalmar och kompisar i Karlshamn och ja, ni fattar. Det är inte så ofta man ses annars.

Mamma Emelie, pappa Daniel och så födelsedagsbarnet själv. Det blev tipsrunda, lek och bus samt en liten skrivövning som ska sparas till Loppans 18-årsdag. Tack för en mysig eftermiddag i goda vänners lag!

Annars började dagen med sovmorgon. OMG, jag älskar lov! Jag älskar den personen jag transformeras till då det är lov. Hoppas innerligt inte att jag är ensam om det. Jag smög upp som enda vaken person i huset och tände granen. Håll med om att det är något speciellt sådär första morgonen med gran – för mig lika speciellt ögonblick varje år. Därefter blev det den långa skogsrundan med Milou på styva timmen och sedan en underbar frulle. Medan maken och Gabriel for på fotbollsträning, för alltså TB och jag på kalas. Nu har vi sammanstrålat här hemma för en kort stund, innan TB ska skjutsas till träning. Ikväll ska jag lägga sista handen vid paketinslagningen och njuta av liten ostbricka tillsammans med maken. Underbart att inte stressa!

Kram Mia

4 thoughts on “Att fira en ettåring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *