Söndagssummering

Lång sovmorgon för alla utom mami, vilket per automatik gav värdefull egentid. Inläsning av SO-ämnen kopplat till The Big Five och sedan var rektorskan igång med diverse olika kursplaneteorier och annat spännande. Morgonskogspromenad med en härlig söndagsstädning som följd. Me like a lot!

Nystekta gyllenfrasiga Croque Monsieur – en riktig kaloribomb, men så magiskt gott i kombo med iskall blodgrapejuice. Snacka om lyxfrulle alltså.

Finbesök av såväl morbror Lasse som farmor Eva och kompisChristina. Massor av vovvebus och mys i en soldränkt sommarvarm trädgård. Some English talk with my oldest son, en grammatisk diskussion i svenska, bibliska frågor och Judendomsfakta och så förmånen att få ta del av hans redovisnings i Naturkunskapen till nästa vecka – han har slitet hårt denna helg med allt sitt skolarbete. Plockade trädgårdens sista björnbär och fixade en smulpaj – ljummen med vaniljskum till eftermiddagsfikat. Mumma!

Återvinningen, återlämna vovvar (snyft, snyft) och så lite middagsprepp. En mysig promenad med bara Milou (yes, orkat röra på mig i annat än slow motion både lördag och söndag. Tack för det…) och så en lång varm dusch. Lite tvätt, lite vikande och så lite strykning. Färdig!!!!

Måste bara få tipsa om underbart goda små tilltugg, vilka inhandlades på Maxi inför helgen. Dessa avnjöts tillsammans med ett glas Campolieti innan det var dags att ta sig an dagens middag nämligen ”himmapizza”. Satt som en smäck! Om ni tycker det verkar som vi mest har ätit och druckit denna helg så stämmer det väldigt bra. Unne sej och götte sej – det är livet det! Kram på er alla….

One thought on “Söndagssummering

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *