Holy Night!

Väldigt långt från Silent Night vill jag dock påpeka. Stormästarmöte. Ett svensk El Classico. Gnaget vs Blåvitt. Och hela Happyvardag sjuder av liv, rörelse och en hel mängd hejarramsor. Maken skanderar AIK, AIK, AIK AIK AIK…rektorskan sjunger ”Vi är överallt”. Gabriel drar sig inte en sekund för att iförd sin AIKdress gå runt och sjunga ”Du gamla, Du fria”. TB är mer layed back, iakttar, men tror mig – mycket snart är han den mest uppjagade av oss alla. Behöver jag påtala att vi är smått fotbollsgalna i vår familj?

Spännande fotbollsvecka detta. Två viktiga möten för vårt favvolag – blåvitt ikväll och så Stockholmsderby på torsdag. Och så vann Arsenal en viktig match igår. Så himla skönt att flytta fokus något! Igår var sista dosen penicillin ett faktum och febern var åter idag som på beställning. ”Spökandet” i tanden/ansiktet likaså. Grrrr….Nytt tandläkarbesök i eftermiddags och det var knappast roligare än sist. Ett försök att rotfylla den infekterade tanden påbörjades och det gick fint till en början. Så plötsligt drabbar filen en ny rotkanal och rektorskan finner sig själv  plötsligen bryggståendes i tandläkarstolen. Helt overklig smärta. Och sen kom varet sipprandes ut. Riktigt läskigt. 10 dagars högdos penicillin hjälpte uppenbart inte mot denna tandinfektion. Nu är tanden proppad av antibiotika och jag hoppas vid min gud att det skall ske ett under. På onsdag är det dags för nytt besök, mer antibiotika och ett beslut om även annan medicinering skall sättas in. Jag orkar inte….Jag är förvisso hungrig, men knappast sugen på något. Jag kan inte tugga på aktuell sida av munnen och den andra är nu överbelastad så varenda tand värker. Inget smakar gott (bara metall, var och tandbandage) och jag är sockeravgiftad big time. Jag vet att det finns så många som har det så mycket värre, men just idag struntar jag blankt i det. Även fast att det inte är någon angenäm egenskap – men just idag tycker jag väldigt synd om mig själv. Buhu!

Kram Mia

2 thoughts on “Holy Night!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *