Att hålla helg!

Äntligen är det fredag och jag känner mig allt piggare. Så till den grad pigg att det kliar i hela kroppen av att inte få motionera, men 2 dagar till med penicillin ska jag hålla ut. Idag visar sig hösten från sin allra bästa sida här i den blekingska Happyvardagen – sol, vindstilla och 18 grader. En får icke klaga…..Kort jobbedag, en av två bilar färdigreparerade (tack världens bästa Timo), kyl och frys och skafferi fyllt av godsaker. Inte mycket på agendan. Vackert väder utlovat. Och så en a-lagsdebut (på bänken, men ändå) för TB. En får som sagt var inte klaga…..

Maken tog en tur till golfbanan, TB installerar sin nya x-box (fråga mig inte hur många olika spelkonsoller vi har, men jag tror vi har alla utom PS4:an och PSVita) och Gabriel har fastnat i skolappar på Ipaden. Den killen är totalt oförutsägbar, just saying. Själv sitter jag på altanen med solglajjorna på, njuter och djupandas. Jomen, jag kommer ihåg vad jag skulle tänka på, även om jag har en klar tendens att bli lite carried away om man säger så. Inför kvällen skall en buffé preppas och drycken är på kylning (alla utom en. Gissa vilken?). Troligtvis kommer det att serveras surdegsbaguette, nypillede reijer med chiliaioli, salami och brie, skagenröra, pestogratinerade musslor, scampi piripiri, chickenfajitas (främst till grabbarna), kex och lite Allerums XO. Och så varma nachos med dipp förstås. Tror ni vi blir mätta? Eventuellt känner jag…Så där med hälsar rektorskan Happy Helg vänner….

Kram Mia

6 thoughts on “Att hålla helg!

    • Tack detsamma finaste du. Hoppas ni har det bra på resan. Framförallt blev det mycket kvar på faten kan jag säga. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *