Ålder är bara en siffra.

Visst?! Så även vikt, inte sant?! Och visst är det så att siffror säger absolut ingenting om den fantastiska människa som finns där innanför?! (Snälla håll med, håll med, håll med….). Någon har bemärkelsedag idag och den är jämn. Galet jämn. Sådär härligt delbart med 2 och det blir då ännu ett dubbeltal. Visst borde man fira något så magiskt jämnt, men se det blir det ingenting av med. Rektorskan är inget för uppvaktningar och ända sedan mycket tidig ålder har hon fått kalla kårar av presenter. Hon var aldrig barnet som satt mitt bland pappret och öppnade med liv och lust, ej heller har hon någonsin tjuvkikat på julklappar, skakat och tjatat om att bara få en öppna en. Näpp! Och knäpp! Moi!

44 år idag och jag känner mig som en kvinna i sina bästa år. Lugn, harmonisk utan någon som helst prestationsångest what so ever. Jag har en underbar familj, goa vänner och ett härligt liv. Lyckligt lottad, helt enkelt bara så. Vägen till 44 år har ingalunda varit en enbart rak och lättsam korridor full av framgångar och lycka, men genom livets alla krumelibukter lär jag mig ständigt bli en bättre form av moi. Mia! Mamma! Fru!Rektorskan! LilleNån! Ni vet, kärt barn har många namn…..

BästisMaria trotsade presentförbudet och förstås så blev jag glad. Alldeles särskilt då jag fick öppna det i min ensamhet. SysterYster kom med världssnygg konst till min vägg (bild kommer en annan dag) och den var bara till låns, så det var ju ingen present på riktigt. Thanks Sis! För övrigt har dagen bestått av jobb, finlunch på uteservering i solgass och så altanhäng i solstolen i eftermiddag. Cykeltur med Gabriel och lite puff till TB som inte kunde spela match ikväll heller. Nu blir det Champions Leaguehäng i soffan. Perfekt avslutning på en perfekt födelsedag! Låt mina söner bli friska nu och allt bli som vanligt- Taxi3 har vilat sig tillräckligt nu.

Kram Mia

8 thoughts on “Ålder är bara en siffra.

 1. Stort Grattis i efterskott! Vilket fint halsband, jag är inte heller den som bryr mig varken om ålderns siffra (tyckte det var rätt skönt att passera 40-strecket) eller stora födelsedagsfiranden. Men jag vill ju inte heller bli bortglömd 😉
  Kram på dig

 2. Underbar inställning till livet vännen.
  Alla firar vi olika och att hylla livet i vardagen är underbart härligt .
  Hoppas killarna är på bättringsvägen och orkar med lite spring på plan.

  Ha en skön onsdag.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *