Älskar Skåneland

Lite sådär spontant och härligt bokade bästisJena in oss till deras nya hus i Skåneland och det ville vi förstås inte missa. En snabbpackning i tisdagskväll och sedan lämnade vi alla vovvarna i farmor och farfars famn onsdag morgon – en garanterad win-winsituation. Svårt att avgöra vem/vilka som var lyckligast av hundarna eller svärföräldrarna. Och iväg for vi….

Härligt umgänge med Jena, hans vackra fru och deras ljuvliga tonårsdöttrar. Massor av gott att stoppa i mun, både i fast och flytande form, sightseeing och härligt poolhäng hemma hos dem. Minnen, högst aktuella diskussionspunkter och så skratt i mängder. OMG, vad jag saknar dem här hemma. Huset var magnifikt! Ganska modernt med en inredningstouch av såväl Tine K som de gamla inredningsjuvelerna – ett hem som utan tvekan skulle passa i vilket inredningsmagasin som helst men som aldrig ger känslan av att vara ett utställningsex. Här är det levande vackert, men ändå så enormt smakfullt. Jag försökte smyga omkring och fota lite, men jag kan knappast titulera mig mästerfotograf precis. Dessutom har jag inte frågat om lov så jag bjuder bara på några enstaka pics.

Väääldigt trött make idag, tyckte mig också skönja samma tecken hos värdmannen – kudden kvar i ansiktet, lätt shaky och dessutom  ville maken ut och promenera klockan 8.00 och Jena kastade sig i poolen innan frulle. Att hänga i loungen och skåla till 03.40 kan visst ha sådana effekter. Sägs det! Tror dock att de båda (och TB som satt med och snackade, men skålande INTE) tyckte att det var värt det många gånger om. Mitt hjärta blir så härligt varmt när jag ser dem tillsammans – Jena som egentligen är min ungdomskompis och som sedan blev makens golfpolare. Underbart! Nu är det sen torsdagskväll och vi har precis mättat våra magar. TB är nytränad och trött. Och väldigt lycklig då kompisOliver snart dyker upp från Copenhagen. Han ska spendera några dagar här hemma hos oss – toppenmysigt. Saknar min extrason…..Imorgon är det lovat sol och dessutom är det fredag. Kram Mia

 

4 thoughts on “Älskar Skåneland

    • Ja, det är fantastiskt! Dansk design passar min smak väldigt bra. Sol- och regnblekta rottingkorgar som krukor och så citrusträd, fikondito och en massa Lavendel. Vackert! Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *