Vardagslunken….

….den berömda vardagslunken, fast förvisso i semesterform, den är numera uppnådd. Så enormt, fantastiskt härligt. Tänk att man kan längta så! De senaste kvällarna har vi faktiskt varit trötta och kunnat komma i säng. Huset är städat, tvätten tvättad (och tvättkorgarna snart fulla igen) och struken. Hemmaekonomin fixad och storhandling utförd. Mat lagas, disk diskas och vi hänger på såväl altanen som i soffan. Till och med jobbförberedelserna har satt igång på allvar. Och det känns både tryggt, skönt och bra….

Idag hade vi dessutom klockan på alarm då maken skulle dra till Åhus och träffa BästisJena för lite golf. Vi andra passade alltså på att storhandla och sedan har dagen ägnats åt skoltrix, skogspromenad och lite städning av vedboden. Nu ska TB träna och jag förbereda lite middag. Ikväll blir det definitivt lite bokläsning och soffhäng tillsammans med tre goa vovvar. Kram Mia

6 thoughts on “Vardagslunken….

  • Tack, visst är de gulliga. Vi har haft soffhäng och vi svettas här. 20 grader utomhus och 24 inne. Fläktarna går på högvarv och vi saknar vår AC i Florida. Kram Mia

  • Nja, vi vet inte riktigt. Väntar på besked av en neurolog om hur vi ska gå vidare. Dock är han smärtfri och pigg o glad.
   Kram Mia

 1. Åh, jag är faktiskt avundsjuk! Jag funkar också bäst när allt återgår till det ”normala”, vilket är riktigt svårt att hitta här. Vi lägger oss alldeles för sent (bara för att kvällarna/nätterna är så himla sköna) och stiger upp därefter…..
  Ha en fin kväll med boken!
  KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *