Jobbhjärnan

Undra vart den blev av? Jag är ganska säker på att den INTE for med via Copenhagen, Frankfurt och Miami till Cape Coral, ty inte en enda gång verkade den närvarande där. Och när jag nu har kommit hem och landat i min Happyvardag skulle man ju lätt kunna förleda sig att tro att den bara skulle ligga där och väntade på mig. Nix! Så är icke fallet. Ända sedan igårkväll har jag försökt koppla på den utan att lyckas. Lite lätt oroväckande skulle man också kunna förleda sig att tro, men jag uppfattar mig själv som fullständigt kolugn i detta avseende. För ovanlighetens skull. Florida måste ha gjort mig väldigt gott….

Dålig nattsömn och en tidig morgon, men med en skön promenad och sedan en riktigt härlig jobbträff. Äntligen fick jag träffa vår nya ma/no-lärare och hon verkar verkligen vara en bra pusselbit till vårt goa Svettpärleteam. Hoppas inte hon märkte att jag allra först var på jakt efter min jobbhjärna! För i takt med att samtalet riktades in på Svettpärlans pedagogik  om det inte var jobbhjärnan, så var det i alla fall autopiloten som kopplades på. Och det var ju en evig tur, för väl hemkommen fick jag ett föräldrasamtal som krävde en påkopplad rektorska. Hoppas innerligt att föräldern uppfattade mig som sådan också…..

Resten av dagen har jag njutit av min avslappnade inställning till liv och leverne – det passades sig alldeles utmärkt. Idag har vi också haft besök av allra sötaste lilla Lovisa. OMG, vilken charmunge. Tack Dän och Em för att ni kom förbi och förstås lilla Lovisa för att du tillät kärringen att gosa bebbe. Nu är TB på träning och maken spelar golf. Gabriel och jag ska snart fara till Åvallen och skjuta några höjdare och bombare. Det är man ju sannerligen känd för så……God torsdag vänner! Kram Mia

4 thoughts on “Jobbhjärnan

  1. Det är bara nyttigt och ett tecken på välmående finaste du!
    Man måste kunna koppla av helt, för att kunna ge järnet och lite till resten av året. Du är en superwomen som det är, det räcker gott och väl! Kram!

    • Jag tror att det är ett bra tecken Diana…..något frustrerande dock då man behöver koppla på….Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *