A perfect day in paradise

Så blev det fredag här på Cape Coral och efter att ha studerat väderradarn (maken) konstaterade han att bäst väder blir det här ”himma” på ”ön” idag. Därmed saktade vi ner på morgontempot något och packade lätt för en dag på Sunsplash (vattenpark). Vi hängde på låset klockan 10 och hann därmed åka en hel del innan det blev köbildning. Underbart mysigt! Gabriel var så nära euforisk man kan komma och for från det ena till det andra. För att vara helt ärlig , han åkte precis allt. Tur att han har en pappa som låter honom pröva – hans ömma moder hade nämligen bestämt sagt nej. På ren rutin, liksom. Det är så hon fungerar. Men från att förra året ej våga åka någonting alls, till att åka allt. Vi pratar här alltså branta rutschbanor, en till och med som fritt-fall-i vatten och sedan de där man virvlar ner i djupt vatten och sedan måste simma 15-20 meter själv till stegen. Han fixade det galant. Och jag tror ungen växte en halv meter på köpet. Så stolt att han höll på att spricka…..

Hugaligen! Bilden är från ett tidigare tillfälle, ty maken hade helt rätt angående vädret. Sol och klarblå himmel. Stekande hett och lätt grillade människor. Mycket åkande och liiiite solstolshäng. Överlyckliga ”ongar” och mysig glasslunch (jag vet, very nutritious….).

Kvällen har tillbringats på en autentisk, etnisk Taqueria Jalapeno nere i Fort Myers. Nästan lite surrealistisk upplevelse och galet gott. Vi pratar Quesadilla och Mexican pizza, nachos con pollo, Tacos, rice and beans, Camarones Jalapeno con pico de gallo. Lite öl och iskall läsk. Och så häftiga människor. Underbar upplevelse….

Nu har vi landat hemma och snart övergår fredagen i lördag. Vi hamnade i värsta himladuschen och nu kör vi en ny omgång insmörjning av just den anledningen. Det säger nämligen bara slörp i skinnet. Alla är lite…..hrm……rödrosiga idag. Tänkte ta ett kort på oss, men ni skulle förmodligen ha skrattat ihjäl er så. Jag bjuder på en bild på den törstiga rektorskan efter en het måltid ikväll.

Nästan 6 timmar på vattenland och en god måltid har en klart sövande effekt på de flesta utav oss. Ja, förutom på den yngste i gänget då som är oroväckande pigg. Dags att sussa kudde, hur eller hur. Kram Mia

2 thoughts on “A perfect day in paradise

 1. Låter så härligt när du skriver ni stannar himma på ön och så har ni värsta badparken och matstället som underhållning hela dagen lång 🙂
  Det är semester det !
  Njut nu av dagarna vännen och semestra på 🙂
  Kram

  • Ja, det är ju så lyxigt här. Många saker och ställen att välja på. Och gillar man att vara flexibla och bestämma utifrån viktiga variabler då funkar det så himla bra. Att man sedan har lång tid på sig underlättar ju också enormt.
   Ja, nu är det ju bara några dagar kvar så vi njuter på….
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *