Uteblivna trollspön

Äntligen dags för en hemmadag! Den första veckan har gått i ett härligt tempo och efter flera dagar på beachen behövde vi alla  lite chill och poolhäng. Och ja, vi skulle ju också invänta en eventuell leverans av makens nya trollspön (ibland kallade Samurajsvärd dvs golfklubbor). Som vi har väntat. Och somliga har nog längtat en hel del också. Tyvärr verkar vi ha väntat hela dagen i onödan liksom, ty någon FedEx har definitivt inte dykt upp. Och inte ens telefonen har ringt heller. Man kan säga att spänningen är olidlig, så även snart stämningen. Jag ber till alla högre makter som finns, ty någon i familjen skulle verkligen må bra av ett besök på en golfbanan mycket snart. Allra helst i förrgår.

Hur eller hur…..vi har haft en underbart slapp dag. Massor av härliga poolbad med tillhörande vollybollspel, socialisering av solstolen och så lite hushållstrix. För dem som har helt andra önskemål, som tv, spel, biljard, läsning, har det funnits utmärkta möjligheter för det också. Utom för den som mest av allt vill till golfbanan….Annars startade dagen fint med en lång ensamstund i loungen med datorn och koll av både bloggvärld och FB samt förstås lite morgonmeditation. Därefter blev det en lång Power walk som efter halva vägen visade sig bli en löprunda. Hoppsan, men det är ju inte varje dag benen viskar till en: ”Spring Mia, spring”. Man får helt enkelt passa på.

Ikväll blir det lite Italienskt käk på hemmaplan och så soffhäng. Imorgon hoppas jag innerligt att trollspöna dyker upp. Väldigt gärna  first thing tomorrow morning. Hoppas ni har haft en riktig skön torsdag därhemma. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *