Lanai Kai at FMB!

Att dela säng med en 7-åring är icke att förespråka – han har sovit alldeles på tok för länge i egen säng för att funka tillsammans med sin mami och papi. Ungen tar ju rygg på en och förföljer en i sängen. Och pappan sover förstås som en stock. Själv fick man flytta ut på soffan lagom efter midnatt. Har sovit sådär….Något ledbruten….gränsar till nackspärr….men jag är inte bitter. Inte jag int…..

Idag packade vi bilen och for ut till Fort Myers Beach – galet vackert ställe, med det optimala strandstuket. Vad det innebär kan man ju undra? För familjen Happyvardag handlar det om bra parkeringsmöjligheter, närhet till toaletter (med flera i familjen med magdiagnoser) och så möjlighet att handla iskall dryck och nytillagat käk. Lägg därtill härligt med space så här i lågsäsongstider. Lovely! Vi landade vid Lanai Kai och det skulle visa sig vara en vinstlott. Och idag var det hett, riktigt hett. Somliga höll sig under parasollet, andra mest i elementet vatten. Somliga smorda med faktor 100, andra med kläder på. Ljuvliga 3h hade vi i alla fall. Att flyta omkring i badkarsvarmt vatten, fast med horisonten som granne – alltså det är något visst med det. Helt klart! Och så en iskall öl och lite lightkäk på stranden. Me like!

Eftermiddagen spenderades sedan på hemmaplan och utav någon outgrundlig anledning fann jag mig själv några timmar senare på ännu en outlet för shopping.  Inte bra….Särskilt inte bra när varenda affär ropar på en och har prylar som vill följa med hem. I synnerhet skor. Det bådar inte gott. Jag kämpade tappert emot, frågan är hur länge det funkar…Nådde inte hemmet förrän efter 21 och kvällen avslutades i loungen med lite härliga sandwiches (chicken or schrimp) och ett glas vin. Undra hur jag ska kunna smuggla undan dagens inköp….Hehehehe….

Kram Mia

9 thoughts on “Lanai Kai at FMB!

 1. Så lockande att hoppa i det blå 🙂
  Kan man beställa lite värme By Air Mail 😉
  Min svärmor älskar skor och vi har samma storlek vilket har varit perfekt när det kommer till finskor som jag sällan går i men behöver då och då.
  Hennes väskor är alltid fyllda till max när vi varit i Dubai och USA.
  Ha en underbar dag .
  Kram kram

  • Jag skickar över lite redan idag…lovar! Förstår att det är regnigt och lite kallt i Sverige. Svårt att inte ha välfyllda väskor när man åker härifrån. Kram Mia

  • Åh sorry sorry sorry….kommer imorgon. Promise! Hittade nya Five Fingers-modell från Adidas som satt superskönt. Nu letar jag bara efter Nike Free 5.0 i rätt färg. Kram Mia

   • Hur är priserna? Billigare? Jag vill ju så gärna ha tag i ett nike fuelband men de går ju loss på nästan 2000kr här hemma (och finns knappt att få tag i). Råkar du på ett får du gärna kolla va de kostar där borta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *