Sommarknän

I takt med sol och varmare temperaturer byts vinterns utklädnad (enligt Gabriel) mot det han älskar, nämligen shorts och tischa. Och i takt med det utbytet kommer även sommarens små skavanker – rivmärken, myggbett, blåmärken och ilskna sommarknän.

Aouch……Dagens golfkalas bjöd på en rejäl vurpa på Nicketorpet och vips såg liten Gabriel ut såhär när vi hämtade. ”Men det gjorde inte så ont att jag började gråta, sa han” Puh! För den kalasande barn- och föräldraskaran alltså. Det brukar nämligen vara förenat med en audition för Dramaten när han slår sig. Annars startade lördagen fint med morgonmys och en långpromenad med Milou. Frulle med finaste svärmor på besök och sedan lite hemmatrix. Lunch på Mc D innan vi for på kalas.

Mami satt kvar i golfrestaurangen medan maken och TB for för första övningskörningen. Svårt, men det gav mersmak. Uppenbart! Väl hemma insåg jag att jag hade burit färdigt på en massa ord, fraser, tankar och idéer och vips fann jag mig själv sittandes att formulera skolavslutningstalet. Nu sitter jag nöjd med resultatet, dock med en enda fråga gnagandes i mitt inre: Hur i herrans namn ska jag fixa denna dag? Jag har för länge sedan insett att detta är en klass som det kommer vara extremt svårt att skicka vidare. De kommer att fattas mig. Enormt.

Happyvardag laddar nu för kvällens CL-final och vi hejar friskt på Bayern München. För stämningens skull väntar vi med käket till sent och njuter då Sirloin steak för grabbarna och för mami blir det Tigerräkor cajun styled i TV-soffan. Allt tillsammans med lite goda tillbehör både på bord och i glas. Hoppas ni har en fin lördag, vänner! Och btw…..om Gabriel har sommarknän, har rektorskan skurhinksdito. Men det är ju en helt annan historia. Kram Mia

2 thoughts on “Sommarknän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *