Dagens äventyr – Körkortsutbildning

Alltså hur gick det till egentligen? Hur blev min lille plutt på 4kg och 54 cm född i januari 1996 helt plötsligt dryga 17 år och på gång att börja övningsköra? Jag bara undrar….

Så här såg vi ut på skolavslutningen i åk 9 juni 2012.

Det är med stor vånda jag mycket snart lämnar arbetsplatsen och tar sikte på bästa körskolan i vår blekingska skärgårdsstad. Det är inte med någon överdriven entusiasm måste jag dock erkänna. Jag hatar att köra bil. Fast egentligen, då borde jag kanske vara nöjd över det faktum att jag skall spendera 4 timmar på handledarutbildning idag. Egentligen kanske det är just detta som är startskottet till en mindre tidspressad vardag. Egentligen kanske jag borde pusha på av bara attan så att TB har körkortet i sin hand väldigt snart efter den 10 januari 2014. Jag ska bara överleva känslan av att släppa kontrollen, men ändå vara i handledande position. Undrar om inte maken kommer att få axla detta uppdrag  och kanske kan jag drista mig till lite finåkning en söndag. Hehehehe!

Wish me luck! Kram Mia

4 thoughts on “Dagens äventyr – Körkortsutbildning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *