Sommartider hej hej sommartider…..

Att gå och lägga sig i vintertid och vakna upp i sommartid kan vara det bästa konceptet ever. OM bara naturen lydde klockan, om man säger så. Och jag kan väl inte påstå att jag närde några högre förhoppningar om just detta då jag kröp ner i loppelådan i natt. Detta till trots, jag vaknade i alla fall i morse av att solen kittlade mig på näsan. Morgonmediterade i bädden och försökte sedan fundera ut om maken ställt om klockorna innan han kojade sig. Prisa Gud för självomställande mobiler nuförtiden……så den där funderingen kunde jag ju släppa rätt snabbt. Smög upp medan resten av huset sussade sött och fick därmed en god stund till ostört arbete, en påskdag till trots.

Gabriel kom upprantandes klockan 09 (sommartid alltså) och TB väcktes 9.30 (även detta sommartid). Tänk att det fanns en tid då omställandet till sommartid, eller för all del vintertid också, kunde försätta alla rutiner ur spel. Det märks att även liten son börjar bli stor. Fotbollsträning för GB 11.30 och samling för bortamatch (fotboll) för TB 11.50. Återvinningen, lunch och sedan en långpromenad med vovvarna. Vid hemkomsten hade maken fixat altanfika och gänget lekte i trädgården. Mami satte sig i lä och vände nobban mot solen. Underbart skönt! Och minsann, jag tror Gumman Tö har tagit med sig en hel del sbö under dagsmejan idag. Mer säger jag inte för då öppnar sig väl himlen med värsta snöfallet igen. Vinst för TB´s lag med 5-1 och han var nöjd med sin egen insats. Nu kollar vi fotboll på Viasat Sport och snart skall det grillas hemgjorda nötfärsburgare och frittas lökringar. Sen intar vi mysläge igen. Ledighet is da shit! Och om ni undrar om jag höll shoppingklickfingret i schack igårkväll så måste jag erkänna ett nej….2 av 3 auktioner vunna. Nice!

Kram Mia

 

2 thoughts on “Sommartider hej hej sommartider…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *