Kejsarens nya kläder

Långefredag idag och vi inledde dagen med sovmorgon och långt morgonmys i bädden. Det där är man ju knappt bortskämd med precis. Förmiddagen gick som i slow motion med lite hemmatrix, långfulle och så botaniserandet i nya klädlådan (dvs TB´s arvegods till sin lillebror). Och jo men, lite tröjor gillades och även några par shorts hittades. När lilla mami sedan plockade fram guldkornen blev liten Gabriel helt överlycklig – ett Sverigeställ med nr 10 och Ibra på ryggen samt ett Sverigeställ i svart, dvs Isakssons målvaktsset. Och jag kom ihåg dessa heta inköp som igår. På en sommarvistelse i Malmö och TB gav sig icke, han bara skulle ha båda ställen. Nu saknas det bara målishandskar som liten har bestämt sig för att shoppa imorgon. Är det inte lite märkligt att alla kläder alltid passar mina söner så himla bra på längden, men att de är så förbannat vida på bredden?

Vid lunch kom finaste Lasse på besök och sedan åkte jag med honom en bit mot staden och tog en motionsrunda hem. Väl hemma hämtade jag upp Gabriel och vovvarna och gick på skogspromenad i snöfallet. Resultat: 8km – jag är nöjd. Och så himla mysigt! När vi kom brann det i båda brasorna och vi kan lätt strutta omkring i fotbollsställ utan att frysa. Till middag serverade Le Chef idag en het Fläskfiléwok med en sval dijondipp och lite nypillede rejier med chiliaioli till surdegsbaguetten. GB nöjde sig med en cheesepizza.

Och ja just det…Kejsarinnan har också lite nya kläder att visa upp. En härlig sommarklänning (som dock känns väldigt avlägsen att kunna använda) och en stjärnfylld scarf. Klart marint tema. Surprised någon? Ikväll ska jag se om jag kan hålla styr på lilla shoppingklickfingret…..Kram Mia

2 thoughts on “Kejsarens nya kläder

 1. Shit vad du shoppar!! 😉

  Men vad annat ska man göra när Påsken snöar (!!!!) bort. Vidrigt tillstånd i väderleken om någon frågar mig, vilket de uppenbart inte gjort.

  Önskar dig och familjen en UNDERBAR påsk.

  Kramar från Skåne

  • Ja, jag håller med dig. Det går utför med rektorskan. Kanske är det för att jag normalt sett brukar shoppa loss i Florida vid just den här tiden på året. Eller också har jag bara blivit crazy på riktigt liksom. Jag har inte heller blivit tillfrågad darling…..Hatar vinter….

   Den trevliga påsken till er också…
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *