Gissa MGN?

Det jag minns allra mest ifrån matematiken måste vara MGN (minsta gemensamma nämnare) och det uttrycket har jag gladeligt tagit med mig in i diverse andra sammanhang. Och idag tänkte jag att ni skulle få gissa vad som är just MGN i mina små nyförvärv. Det kan vara så att jag har sagt att jag inte är världsbäst på shopping, men när jag shoppar så shoppar jag definitivt i sjok. Och just nu kände jag mig nödgad att förstärka min vårgarderob. Inte just för att den är överanvänd, utan mer för att det eventuellt skulle kunna vara ett bra tecken. För våren att dyka upp, alltså….

Kjol, finstickad tröja och byxor från Ellos samt en snygg väska från House of Lola.

Röd/vit randig blus och vårig väska från KappAhl.

Och så ett nyförvärv till min lilla skobank. Från Ellos. Så what? Vad är den gemensamma nämnaren i mina inköp? Förstår att det är mycket svårt att gissa…..så jag svarar väl själv då: Randigt! Det är nästintill absurt hur många randiga plagg jag har i min garderob, men jag har minsann bara ett par randiga skor. Nästan.

Lördagen gick i ett huj. Sovmorgon och sedan långpromenad med Milou i sol men minus 10 grader . Ett stort rens i Gabriel garderob med de sedvanliga bryten över kläder som inte längre passar och nya kläder som definitivt inte passar Mister klädkräsen alls. Från och med nu ska han med vid alla inköp, det är då ett som är säkert. Ett besök hos finaste Helle och Manny med Neo och Nellan för att överlämna några kartonger och flera påsar med kläder. Herregud vad skönt att man har någon att lämna över till – det rättfärdigar liksom alla mina inköp. Hehehe….TB spelade eftermiddagsmatch och laget vann med 5-2. Härligt! Kvällen ägnades, efter en härlig måltid bestående av Entrecote, pommes och hemslagen bea (TB och maken) samt pankopanerad torskrygg med en Caprese (rektorskan), åt sportrace i soffan – Arnold Palmer Invitational i Orlando och Holland mot Estland i VM.kvalmatch. Hup Holland!

Tidig söndagsmorgon, lite läsfåtöljsmys och sedan städning av huset. Hemmaekonomin fixades i ett huj och sedan var det dags för helgens höjdpunkt – Gabriels träning. Idag var det spännande skottövningar med både balans och annat involverat. Jag är lika impad varje gång…..Snabbhandling, långpromenad med Milou och så tvätten. Nu är maken på lokala Thaien och hämtar hem söndagsmiddagen. Mumma! Den måste nämligen intagas på specifik tidpunkt för att matcha TB´s fyspass ikväll. För egen del återstår då endast tvagning av kropp och hår, en tur till återvinningen och så ett Taxi3-uppdrag. Hoppas ni alla har haft en god helg – en kort jobbevecka står för dörren. Nice!

Kram Mia

 

4 thoughts on “Gissa MGN?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *