Skolcoolvabbar

Säg den lycka som varar för evigt……Efter EN jobbedag/skoldag blev liten Gabriel knalldålig igårkväll. Hög feber, halsont och så huvudvärk förstås…..så här är det alltså vabbtorsdag som gäller och det kommer med all säkerhet att även bli en vabbfredag imorgon. Den vabbande rektorskan har på hemmaplan hunnit med att skriva ut skriften om ”Pedagogiska Utredningar och åtgärdsprogram”, sammanställa frågeformulär inför pedagogiska kartläggningar, matcha vår dokumentpärm mot Schoolsofts dokumentbank, skriva ihop en arkiveringsskrift, några föräldrasamtal och några pedagogdito, Lite dokumentation och så matchning av Svettpärlans alla dokument mot Lgr11. Men oj vad jag saknar mina arbetskamrater, mina goa elever och hela vår livsvärld. Så idag skolcoolvabbar jag och återkommer med ett informativt inlägg när hjärnan är inställd på arbete istället…Typ nästa torsdag, kanske!

Snön har vräkt ner i mer än ett dygn nu och hela världen är åter vit. Brrrr…..Urgh…..Fy… Att det var Vårdagsjämning igår är faktiskt inte alls lätt att förstå. Maken har kört omkring med vår monstersnöslunga här i em och själv var jag halvvägs i diket med bilen då TB skulle hämtas från bussen. Någonstans inom mig hoppas jag på en inställd kvällsträning och därmed avblåsandet av Taxi3-uppdrag. Jag skulle liksom bara vilja hålla mig inne, i hemmets trygga vrå. Fånigt va? Men det enda jag ser framför mig är nämligen alla de skador vädret kan ge…..Som t ex på min kompis Tesse som för några veckor sedan bröt armen och som lagom till dennes läkning nu skadade benet. Stackars krake….Jag lider med dig vännen…..

Kram Mia

 

 

4 thoughts on “Skolcoolvabbar

  1. Så har den varit, årets sjuka. Febern kommer och går, men snön består.

    Snart är det VÅÅÅÅR, då sitter vi på altanen och lapar sol. Kan inte alls minnas den vinter som gick. Visst? VISST!?!?

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *