Avmaska!

Så var då dagen kommer, igår alltså. Och jag kände mig långt ifrån bekväm vill jag lova. Försökte på alla vis att övertala till att inte genomföra detta ännu, men motarbetades ivrigt av både stor son och make. Ty jag tar ju gärna det säkra före det osäkra. Tänker att några veckor till känns tryggt och bra. Orkar inte direkt med min egen oro. Men såklart fick jag ge vika för de mer logiska resonemangen mina pojkar förde.

Photo: Tor Bark aka Petr Chech

Resonemanget som lyder: Om läkaren säger att näsbenet är läkt efter 6 veckor och då är lika slagtåligt som om det aldrig hade varit brutet och jag har masken i 8 så måste det räcka. Det kan ju liksom inte bli mer än läkt.

Instämmer, förstås. Till och med ganska omöjligt att argumentera emot. Men icke desto mindre hade jag önskat att han burit masken lite till. Fröken Livrädd, that´s me. Så igår åkte den av och TB var väldigt nöjd efter sin träning. Det är klart att jag fattar att den hämmar och skaver och….Så nu TB aka Mr Lecter, nu är du fri. Men mami har ändå fått igenom att den ska vara med i väskan utifallatt…..Det är alltid något ju…

Måndag gjord, tisdag likaså. Intensiva dagar har blivit ett permanent inslag i vardagen och den intensiva fritiden med fotboll och Taxi3 är minst lika permanent. Vissa dagar känns från start som nästintill omöjliga att få ihop, men har hittilldags ändå lösts. Och säg, vad gör man inte för sina barn och i fotbollens namn????

Kram Mia

 

6 thoughts on “Avmaska!

    • Så skönt säger han och jag förstår ju att dne har hämmat honom. Icke desto mindre är jag nojjad….Å andra sidan är jag väl nästan alltid nojjad över något så…..Kram raring…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *