Lite catch up all over the place….

Det var tänkt, av mig alltså, att hela sportlovet skulle bli en enda stor catch up. Jobbeveckor har ju nämligen en tendens att bli fyllda av måsten så snabbt och efterdyningarna av flunsan satte stopp för mitt i vanliga fall effektiva tempo. Och så äntrar man lovet och tempot sjunker som på beställning. Någonstans mitt i sportlovsveckan vet jag att jag tänkte: Hur farao ska jag hinna med allt jag tänkt mig att fånga upp?

Fredag och mys hela dagen, eller? Åtminstone satsar jag på catch up på bred front idag – så där lite all over the place, om man säger så. Liten sovmorgon, långt morgonmys med vovvar och liten son i sängen. Disk och tvätt och strykning. Lite jobbtrix. En skogspromenad med Axel, Elsa och Gabriel och sedan den snabba powerwalken med Milou. Härligt! Rakning av stakarna, långdusch och inpackning. Om möjligt ännu mer härligt. Och så lite brunch på det. Mors och fars månatliga ekonomi fixades och sedan kördes de hem. Helghandling på ett överfullt Maxi – kombon barnbidrag och pension (dock kanske inte till samma personer, men ändå) har liksom den effekten. Lägg därtill fredag på det. Jippie liksom! Utebus med alla vovvarna och lite snöfotboll pecis innan mörkret sänkte sig över vår Blekingska Happyvardag.

Maken tände brasor x 2 och så lite vanliljdoftande ljus på det. Själv preppade jag en avancerad form av kylskåpsrens – musslor, en het kräftstjärtssallad, ciabatta och lite hemlagade burgare till somliga i La Familia. Påskmust till kidsen och en flaska iskall Cava till paranteserna. U2 på högsta och så lite Savage Garden och förstås The Cure. Lovely! Nu kör vi soffmys med golf på en tv:n och Galdiatorerna på den andra. Underbart gosiga vovvar som sällskap och avkopplare. Bästa formen – precis vad jag behövde. Tack söta familjen Lindell för att vi fick låna dem….Och jag gissar…gissar att dagens intensiva catch up leder mig tidigt till sängs.

Happy Friday Folket! Kram Mia

13 thoughts on “Lite catch up all over the place….

 1. Härlig dag 🙂
  Så fina hundar fulla av bus.
  Här har vi ingen snö kvar bara is så hunden halkar mer än vad han tänker sig när han balanserar på tre ben 😉
  Önskar er en lika skön helg !
  Kram

 2. Har förstått att Götet är snöfritt. Ett stort grattis till er. Här har vi fått massor de senaste dagarna. Och hundarna altinerar mellan att rulla i sig i snö och duscha bort snöbollar. DEtsamma till er….Kram Mia

 3. Tänk att få lämna hundarna till en sån underbar familj som er!! Tro det eller ej, vi njuter av en hundfri helg! Kram, tack för att ni vill passa dom;) Kram

  • Nöjet är helt på vår sida Eva-Lotta. Jag och Gabriel dansade till U2 när Axel helt plötsligt hängde på. Voffade, snurrade runt och försökte sig på bakbensdans. Sen låg vi på golvet och fnittrade förtjust. På morgonen ville han absolut inte gå snöstigen, men efter snöfotboll i trädgården ville han inte alls gå in. Och så Elsa parkerad vid den som förtillfället sitter vid brasan. Vilka sötnosar! Kram på er…

 4. Kan inte ni komma hem till oss och laga mat åt oss någon gång. Jag blir alltid så himla hungrig när jag läser dina matbeskrivningar. Sen tycker jag att vi ska ta den där fikan snart.
  Kram

  • Hahahah, vad gullig du är. Ja mat är ju ett centralt tema i Happyvardag, vilket också syns på oss. Men det ska ju va gött att leva så…..

   Ja fika måste vi. Kommer du ut till skolan någon dag?
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *