Helt crazy….

Ymnigt snöfall, intensivt fågelkvitter och så SOLEN – underbart härligt, men visst känns det lite crazy alltså. Det har snöat konstant de senaste dagarna och för ett ögonblick känns det som om man vore i fjällen ändå. Inte för att jag vill det egentligen, vara i fjällen alltså. Nä, jag hade gärna tagit +35, sol och pool men måste ändå erkänna att -5 och sol är vackert på sitt sätt. Det är extremt avkopplande att ligga framför brasan och tittade på snöfallet……

Gårdagen spenderades i Kalmar tillsammans med La Famila och svärmor. Vi shoppade, strosade och käkade gott. Hansa City, Media Markt, Tokiga Ture och Pizzeria Italia. Tröjor, strumpor, spel, Batmobil, en ansenlig mängd godis och en pizza Fiorentina. Mums! Bara ett misstag på hela dagen hände i den sista butiken jag besökte. Provade lite roliga skor (surprised någon?) och övervägde snabbt med mig själv om att de lila stövletterna var onödiga. Ja ja, jag vet….är jag dum i huvudet på riktigt, eller? Det kan inte finnas ett enda par skor osm är onödiga. Redan vid utfarten från Kalmar ångrade jag mig så att jag fick magknip. Så till den grad att de helt plötsligt kändes helt oumbärliga. Grrrr….Så fruktansvärt orutinerat av mig. På rea och allt. Ingen som har vägarna förbi nu i krokarna och kan kolla om de finns kvar? Vill ha, vill ha, vill ha – avd dagens I-landsproblem.

Gabriel var bara tvångsmässigt tvungen att köpa nya gröna solglajjor. Väldigt snygga!

Nya fräscha toppar till mami

Och så Gabriels favvogodis – Palle Kuling Pärlor. Jag har inte hittat dem någonstans i Karlskrona. Hojta gärna till om ni sett några. Det är liksom lite långt att fara till Kalmar för att köpa godis.

Idag har vi haft finbesök här i Happyvardag. Sötaste lillongen Lovisa – vilket charmtroll. Hon sov sött hos rektorskan, men i vaket tillstånd var det bara TB som gällde. Skratt och leende och joller. Vår barnkäre store son – han är bara helt fantastisk.

Och så ikväll kommer våra efterlängtade lånevovvar Axel och Elsa. Vi har inte träffats sedan innan jul och nu äntligen….De ska spendera helgen här hos oss. Underbart mysigt! För övrigt känner jag mig så himla glad efter att ha jobbat undan en del saker som pockat på min uppmärksamhet ett tag. Ikväll ska TB spela träningsmatch och vi andra ska socialisera soffan och brasan. Härlig fördelning…..Kram Mia

OBS…bild från i våras. Världen är lite mer färglös just nu – typ vit alltså….

Och om ni undrar över den lilla detaljen i översta bilden – den lilla detaljen i form av en fönborste så kan jag meddela att jag inte har fått solsting. Jag känner bara att jag är på g med mina frisörsskills …..

4 thoughts on “Helt crazy….

    • Tack söta du….Svärmor har en sådan borste och jag har ju övat med den lite nu så….Snart kanske jag klarar av att fixa till mig själv också.
      Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *