Att glädja en vän…..

…..kan vara något av det bästa som finns. Tack söta ”Dianas Drömmar” för att jag fick möjligheten att vinna ett vackert armband från LinebyMaria till just min bästisMaria. Hon blev så himla glad. Och så kom ju paketet på självaste Alla Hjärtans Dag också…..

Första sportlovsdagen är till ända – en dag som skulle visa sig bli långt ifrån så lugn som jag tänkt mig från början, men som ändå har varit riktigt bra. En nätt liten sovmorgon och uppenbart hade somliga i familjen lekt fruktsallad inatt. Själv var jag helt oskyldig då jag vaknade i samma säng och förmodligen även i samma ställning som jag somnade. Men jämte mig låg inte maken, utan Gabriel tvärs över sängen. Tillsammans med en Scooby Doohund och en Piccachu modell större. Maken har möblerat om lite i Gabriels rum, men snarkade nu gott. Med Milou som sällskap i den smala sängen. Det är så olika…..

TB tog lång sovmorgon, maken for till jobbet och Gabriel ville prompt till fritids för speldag och innebandy. Själv passade jag på att jobba undan lite skrivgöra och var vääääldigt nöjd när jag blev klar. En handling, en långpromenad i ymnigt snöfall och ett muffinsbak. Maken hämtade svärmor och därmed var det dags att odla mina frisörsskills efter hjälp med dusch/hårtvätt till henne. Till middag serverades Pasta Bolognese med nybakad baguette och sedan väntade stordisken. Svärmor lämnades hem då vi for med TB till träning coh Gabriel och jag stannade i simhallen. Ett härligt bad med hopp och simträning, för att sedan landa i bastun med en saftig apelsin. Fika i cafeét innan TB var klar och sedan for vi hem till kvällsmat, brasmys och Kopps på tv. En härlig dag, helt enkelt! Imorgon tar vi nog sovmorgon igen…Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *