Bara sport, bara sport, bara massor utav sport….

….eller inte, men ändå. Årets första milstolpe är nådd och det är dags att säga Happy Sportlov, folket! Tanken är förstås att man ska vara hurtigt, frisk och ivrigt pådrivande kring diverse olika idrottsaktiviteter – inte helt sällan kopplat till olika vinteridrotter, men här blir det nog slapp och gos i stor dos istället. Med inslag av fotboll förstås. Och så lite Taxi3 uppdrag. Kanske simhallen också.

Ledigheten kunde nästan inte komma mer lägligt. Underbart skönt! Planerna för veckan som kommer är mycket diffusa och det är just det läget vi gillar bäst. TB far imorgon till Kristianstad för fotbollsturnering och jag antar att vi kommer att följa efter. Maken ska jobba några dagar och vi ska definitivt ta oss en tur till Kalmar. I övrigt handlar det om catch up på bred front – sömn, slapp, familjetid, lite jobb, lite hemmatrix. Sista veckorna har varit lätt hektiska och med en flunsa på det så går det inte snabbt. Jag är väldigt trött, helt enkelt. Väldigt i behov av ledighet.

Dagen idag får symbolisera den härligaste dagen inför ett lov. Med ena foten i jobbelivet och den andra i lovlivet – med allt framför sig, liksom. Intensiv, men ganska kort jobbedag och sedan hem. Myshandling och lite trix med ved, iordningplock och middagsprepp. Maken hämtade fina svärmor och sedan hade vi fredagsmys tillsammans. Skaldjursbuffé (nypillede reijer, skagernröra, pestogratinerade musslor) och lite annat smått och gott. Lite vin och mycket prat och bubbel. Vilken härlig start på sportlovet! Nu vankas det final på På Spåret och soffhäng. Kram Mia

4 thoughts on “Bara sport, bara sport, bara massor utav sport….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *