Så går en dag ifrån vår tid….

….och kommer ej mer igen. Så sant, så sant! Julen närmar sig verkligen med stormsteg och jag kan inte annat än vara nöjd över min framförhållning. Trots influensans grasserande i Happyvardag och så TB:s lilla olycka så är vi liksom med på banan. Jag har kunnat följa min to-do-list och idag innebar det julhandling av mat (dryck och julklappar fixades förra veckan och nu blir det bara en kompletteringsmathandling i lokala butiken på lördag). och tro det eller ej, men det tog knappt en timma på Maxi. Lagom med folk, smidigt med scanner och så världens trevligaste personal. Me like!

Kvällen har bäddat in vår värld i mörker och här inne brinner både brasor och ljus. Vackert! Världens bästa syster erbjöd sig idag att ta med Gabriel hem när vi skulle med TB till skolan (snabbvisit. Han ville prompt redovisa sin svenska). Det innebar att maken och jag fick en fika på stan. Och jag fick handla själv. Tusen tack sis! TB ligger nu sänkt i sin säng. Eller ”precis körd” som Gabriel säger. Lätt hjärnskakning och brutet näsben är inget man skojar bort liksom. Nu inväntar vi operationen nästa fredag.Vi andra är nog feberfria, men hostar ikapp. Så det blir en lugn kväll här….

Kram Mia

 

4 thoughts on “Så går en dag ifrån vår tid….

    • Tack Fia….Japp, näsbenet är helt av uppe vid näsroten (en armbåge i en nickduell). Igår drog de näsan rätt på sjukhuset. Operation 1 innebär att de ska lyfta näsbenet på 2 ställen coh plocka bort flisor . nästa fredag. Operation 2, vid ännu okönt datum, rekonstruktion av näsan enligt foton på TB. Jomen….ska man göra något ska man ju göra det riktig. Kram Mia

    • Han är vid gott mod Diana. Han har är duktig på att hålla sina tankar i styr. Och så skönt att hinna göra allt i lugn och ro….Idag blir det städ och pynt. Och så kanske granen på det. Kram och hoppas du ligger i fas…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *