Det går bra nu…..

Trodde väl i min lilla enfald att jag skulle klara mig ifrån makens bacillusker. Tyckte att jag kände mig lite risig i helgen, men att det vände på söndag eftermiddag. Och eftersom jag låt däckad hela förra julledigheten i flunsan, så sägs det ju att man kan bli lite immun. Det tyckte jag lät jättebra. Inte så lite naiv är man…..

Traskade iväg till jobbet i måndags och drog med mig en 6-åring med huvudvärk.  11 ordinarie personal var sjuka eller vabbade (2 på semester). Det är inte lätt att hitta vikarie kan jag meddela, men alla som jobbar hos oss är så underbart flexibla – så vi skyddade och säkrade och satte en personal på varje grupp. Dessutom hade vi en ansenlig mängd elever sjuka så…Vid lunch kände jag hur kraften helt rann ur mig och vid den tidpunkten hade väl Gabriel hunnit bryta ihop 8 gånger (inte dansa på gympan, fel stövlar, inte rätt sorts sås i matsalen) eller så. Färden hem blev lätt panikartad – ni vet när man mår så där tjuvtjockt att man inte vet när eller var det ska komma. Hann precis stanna bilen på uppfarten. Puh! Sen låg vi däckade resten av gårdagen och hela natten. Hög feber, huvudvärk och så lite kräk. Toppenmysigt! Jo, nog var man immun alltid…..

Idag ligger 3/4 av Happyvardag i flunsan. Eller låg….För vid lunch blev det fart på oss. TB, den enda friska av oss, passade på att skada sig på idrottsspelen i skolan och fick föras till akuten. Ymnigt näsblod, omtöcknad och yr, med eventuellt skadat näsben. Maken for till akuten och vi andra väntar nu hemma. Lätt stressande……Knappt en vecka till julafton, men nog ska vi väl hinna bli friska och krya. Håll tummar och tår. Hoppet är ju det sista som lämnar en, eller hur? Återkommer med uppdatering när jag vet mer.

Kram Mia

Uppdatering!

Näsbenet var helt av. Lätt hjärnskakning. Förlorat mycket blod. Näsan dragen rätt. Operation 1 nästa torsdag för att lyfta upp och hitta så många småbitar som möjligt. Leta fram foton – framifrån och i profil. Operation 2 blir en rekonstruktion. Nu ligger han här. Det blöder fortfarande, han är lite yr och mycket trött. Men som alltid vid gott mod. Ser sig som den krigare han är. Tack snälla Mackan och Adam T för era uppmuntrande ord om honom. Det betyder oändligt mycket.

2 thoughts on “Det går bra nu…..

  1. Nej, men söta Mia! Vad är det som händer?? Nu håller vi alla tummar och tår för att det vänder och att ni ska börja må bra igen. ALLIHOP!!!! Kramar i mängder <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *