Finbesök!

Nu är det slut på veckan och det är dags för fredagsmyyyyys……Så efterlängtad fredag och en hel helg som väntar bortom denna kväll. Inte nog med det. Det är också dags för höstlov. Förvisso har vi tre studiedagar, men ändå. Att maken sedan är hemma igen denna helg är FAB. Ordningen återställd….

Igårkväll kom kylan på besök och lagom till morgonkvisten var det igenfruset på både altan och bilar. Hu…..Förmiddagen började dock med sol och känslan av vacker höst, för att lagom till hemkomsten i eftermiddag övergå i blygrå sky och ett annalkande oväder. Bäst när vi tittade ut haglade det. Med tanke på att det igår kom snö både i Småland och Stockholm inser jag dock att vi är lyckligt lottade än så länge.

Huset är iordningställt, alla har landat på hemmaplan. Mis en place för kvällens matsittning är förberedd och myskostymen är på. Brasan sprakar och alla väntar på helgens finbesök, nämligen goaste kompisarna Axel och Elsa.

Happy Friday folks….Kram Mia

2 thoughts on “Finbesök!

    • Det är underbart. Och så lite lånevovvar på det. Alla förutsättningar för en lyckad helg liksom. Ha det bäst ni med…
      Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *