Friday, I´m in love…..

Äntligen, äntligen idag…..En ganska roddig vecka är nu genomförd och vi står upp fortfarande. Det måste vara ett gott tecken, eller hur? Ibland känns det bara som om livets alla jävligheter ramlar ner på ett och samma ställe, men efter gårkvällen höjdpunkt (beroende på vilket sätt man ser på det) vände det kanske. Tack alla goa FB-vänner för er stöttning i ärendet ”the never ending story”. Kanske borde jag varken blivit uppretad eller förvånad. Men för familjen Happyvardag är det helt självklart att man säger trevliga saker till sina medspelare, kamrater och ledare. Vi förväntar oss att man som ledare föregår med gott exempel och exempelvis hälsar en långtidsskadad spelare, som kommer på sin första träning, välkommen tillbaka. Hände det igår när TB äntligen fick köra bollövningar ihop med laget? Jag svarar själv: Nope! Härliga Torre skojade dock till det, tog i hand och frågade om TB var ett nyförvärv. Någon valde istället att tala om att tränaren minsann sagt att laget är mer stabilt utan TB. INGEN sa att det var kul att ha honom där igen. Kanske ingen stor sak för somliga, men för en kille i TB´s situation hade det betytt massor.

Men idag, idag är det fredag och vi väljer att skaka av oss och gå vidare. IGEN! Skam den som ger sig. Fredagskänslan är kärlek, helt klart. Lite småtrix på jobbet, ett smärre utbrott på en elfirma som bara dök upp på hemmaplan då vi skulle transportera bort ett bord (hade visst avtalat tid med maken till 13.30 och kom 09.00) (Tycker ni att rektorskan verkar vara aggressiv, så jajamensan……Jag har den läggningen ibland.)och sedan världens godaste grillspettslunch på jobbet. Fredagshandla, hämta TB från rehab nummer 10 (nu blir det besök hos fysTommy på tisdag. Jippie!) och så hem. Myskostym på, snabeldraken på programmet och sedan blir det långsittning med grillade babybackribs, räksallad med chiliaioli och lite annat gott. Och så hela långa helgen framför oss på det.

Happy Friday vänner…..Kram Mia

2 thoughts on “Friday, I´m in love…..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *