Soccermum says…..

….time for part 2 grabbar. Äntligen säger TB! Det där med sommaruppehåll är inget som vår son gillar speciellt mycket och när sedan sommarcupen blev inställd för deras lag kan man börja snacka om antiklimax. Det känns som om det har varit bra motigt för killarna denna säsong, inte bara på plan utan också med en hel del variabler runtomkring.Och trots att det hjälper föga i situationen(kanske tom är ganska annoying) så predikar soccermum accepterandet av motgångars och missflytets existens. Hälsa på känslan, bejaka dess existens och inse vad du kan lära dig. Motvind ger nämligen både starkt psyke och starka ben, that´s for sure. Om du använder det rätt förstås.Det hjälper naturligtvis föga att förbanna läget och gnälla, men…..

Vi tvingade TB till 5 vilodagar i början av uppehållet, då kroppen behöver boota om sig – precis som vilken dator som helst. Därefter fick han själv lägga upp sin mittsäsongsträning efter eget önskemål. Det har varit löpträning förstås, PT träningar med såväl Daniel som Mats H och så lite konsultation med övriga fotbollssläkten. Otaliga timmar har lagts på egenträning av de moment vi fått med oss av eminenta PT´s – både i trädgård och på en fotbollsplan nära oss. Sedan en vecka tillbaka är också lagträningen igång och idag…idag smäller det för höstpremiär i serien. Here we go…..

Och med det är det numera ställt utom allt tvivel vad som styr Happyvardag igen. Träningstider, matcher, körningar och när vad skall intagas för bästa resultat – precis allt det där vanliga som känns så tryggt och bra. Idag pratar vi extra om vikten av att inte förvänta sig mirakel av sig själv när man är lite matchotränad. En sommarcup eller träningsmatch hade därför varit önskvärt, men nu gör vi det bästa möjliga av situationen. I övrigt önskar vi oss en härlig höstsäsong, med chans till många lärotillfällen inför det som komma skall. Det gäller att stå väl rustad inför en sammanslagning inför nästa säsong (två klubbar skall bi en) – att bredda sin kompetens, att optimera sina förutsättningar och att kunna bida sin tid. Hårt arbete lönar sig nämligen alltid.

Idag har vi också skickat hem Oliver till Danmark, efter några härliga dagar här hemma. Och plötsligt blev det så tomt. Igår kvällsbadade vi hos syster yster medan TB och Oliver var på fotboll. Sen middag och en trött mami, blev detsamma som sovmorgon idag. En skön morgontur på 62 minuter och så frulle. Idag har sol och regn avlöst vartannat, men nu är det nog läge för lite altanhäng, ser det ut som. Om några timmar tar vi oss en tur mot Kristianstad och sedan är det heja, heja grön/vita grabbar.

Kram Mia

2 thoughts on “Soccermum says…..

    • Hoppsan….brottning? Har tyvärr ingen erfarenhet. Mne håller tummarna för er fotboll….
      Kram sötnos…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *