Shape up a little bit….

Precis just idag kändes det där som en god idé och man måste ju smida medan järnet är varmt, så….Klockan hade precis passerat 06.30 när jag letade mig upp till träningskläderna och begav mig ut med Milou. 59 minuter senare äntrade jag hemmet och satte mig för en morgonmeditation på altanen. Dusch och packa ihop lite jobbsaker, sedan iväg. Smet in på Maxi för en kompletteringshandling och så till jobbet. 45 minuters jobb iform av stämma av läget, personalsamtal inför hösten (vik och tjänsteändring), mail och messinfo till personalgruppen och så plocka ihop lite prylar. Klockan 10 var jag åter på hemmaplan, redo att väcka husets övriga familjemedlemmar och sedan intaga frallefrulle.

Resten av dagen har innehållit min favvosysselsättning, nämligen städning. Nu doftar huset av Glade Clean Linen, Ajax Liljekonvalj, Grumme Grönsåpa och så lite Comfort Strawberry&Lily kiss – underbart nice! TB och Oliver är på äventyr i staden och maken på dito på golfbanan. Gabriel har en välbehövlig slappardag. Ja, så ligger landet i Happyvardag för dagen den 30 juli 2012.

Ikväll blir det Pasta Bolognese och en fräsch sallad (främst till mami). TV-soffan kommer säkerligen att locka, fast jag egentligen tänkt mig en tur till vedhögen. Men men….nån måtta får det väl ändå vara med uppstramningen och effektiviteten. Jag har ju faktiskt semester ännu så…..

Kram Mia

2 thoughts on “Shape up a little bit….

  1. Vilken energi!! Blir stum, nästan;) Måste erkänna, jag gillar också att städa:) Så härligt när man är klar och det doftar Grumme grönsåpa! Fast, får man egentligen säga att man gillar att städa?! Bra att nån vågar 🙂 Kram

    • Nä, man riskerar ju att få ett gäng arga kvinns efter sig….Fast ändå….Jag gillar både känslan av nystädat och själva arbetet under tiden. Tack söta du coh kramen tebax…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *