Vilda Västern i Happyvardag

Jag är en tema-älskare! Jag älskar att ha ett tema för festen, undervisningen, kläderna, inredningen…ja, name it! Jag älskar känslan av sammanhållenhet och den röda tråden – att kunna förhålla sig till något specifikt. Fyrkantigt och bra, passar en rektorska….

Snygga Camilla och Chrille dök upp när det igår var det dags för sommarens stora begivenhet – spelkväll med familjerna Olofsson och Svensson/Kihlberg. Vuxna och barn i en salig röra och allt på temat Wild, Wild West! I år var det Happyvardags tur att stå för värdskapet och vi piffade och preppade och och donade. Det bjöds på drink med tilltugg på altanen. Hövdingen himself lade sista handen vid grillningen och sedan dukades stora Westernbuffén upp. Här fanns det heta Buffalowings, kryddstarka chicken drumsticks, grillade burgare och ett helt gäng med revben. Köttfärswraps, hemgjord koriandersalsa och grillade majskolvar. Frittade lökringar, mozarellasticks och Jalapenopoppers. Sticks av morötter, selleri och gurka. Blue cheesedip, het mexdipp och dijon förstås. Guacamole, varma nachos och en krispig sallad. Öl och vin och läsk och….Till efterrätt hade rektorskan bakat kladdig chokladtårta och hallon/chokladpaj. Tillsammans med vaniljsås, sprutgrädde eller glass ramades måltiden in. Kaffe avec och stora godisskålen. Tja, ingen lämnade nog bordet hungrig i alla fall….

Putte och Linda gosar.

Snygga Westerngirls…Mia, Linda och lilla Millie

Och så vad det dags för stora spelmästerskapet. Som vanligt var det ”Med andra ord” och som vanligt körde vi tre lag – Le chef, TB och Putte i ett, Linda och Christer i det andra och Camilla och jag i det tredje – totalt barnförbjudet med andra ord. Kidsen kollade film och spelade egna spel. Och som vanligt vann lag 3 (Camilla och undertecknad) i utklassningsstil! 3 spelomgångar och 3 vinster förra sommaren, dito igår. Rätt coolt!

Lag 1 grabbarna hade då och då flow…

Föll på mållinjen omgång nummer 1….

Rätt överlägsna de där lag rosa…..En snygg Camilla och en rektorska

Typ vi då….

Och så glad av lagledaren för lag 1=Putte!

När klockan närmade sig 02.15 åkte gästerna hem och TB och Gabriel knallade till sängs…Japp, ni läste rätt – våra grabbar är festprissar som gärna är med och stänger festen. Lååååång sovmorgon idag med andra ord. Underbart härligt! Lite disk (hehehe) och lite städning av golv, sedan kom min goa kompis Louise med familj hit på playdate. Fotboll, studsmatta, tv-spel, lek och massa fika för grabbarna medan mammorna pratade av sig många års frånvaro. Så himla mysigt! Nu ska här bara plockas fram left overs till mat idag och kvällen ska tillbringas i soffan.

Kram Mia

8 thoughts on “Vilda Västern i Happyvardag

 1. Snygga ni är….och så trevligt ni verkar ha det jämt…alltid händer det ngt…:)
  Nu har vi bestämt oss…bokar i början på nästa vecka….Underbart….Många kramar till dig fina du….

  • Tack sötis….Ja, vi gillar ju att busa till det och det är så gott att bli påfylld och då blir jag mer effektiv sedan så…
   Spännande, vännen…När åker ni?
   Kram Mia

 2. Ni kan få adoptera mig så jag också kan få ha sådär kul…sen kan jag börja jobba i din skola och även få in leo där….det vore ju hur bra som helst…:)

  Vi planerar att åka i juli då det ju är lite billigare då…
  Så mellan 8-21 juli-13….Ramada plaza marco polo beach resort (sembo) satsar vi på….Ligger nära Aventura mall som är så stort…Där fanns ju alla de här Nordstroms, jcpenney, macys, bath an bodyworks, victoria secret, sears… etc

  Hoppas det blir bra…ska boka nu nästa vecka när jag får lönen….ska bli roligt mitt i min downperiod som jag just nu har…Kram Kram

  • Åh ni hade så gärna fått bo nära oss…..Tack söta du för alla fina ord…
   Och vet du…nu har jag också snöat in på Florida nästa sommar. Spännande!
   Kram Mia

  • Tack söta du….En försöker så gott man kan. Men maken tyckte de var ofint av mig att vinna igen liksom…

   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *