Vi tar vägen mot stranden….

…över vår lilla väg, genom skogen och så….Voíla! Framme vid härliga Rävskär. Nästan ensamma, ingen invasion av badgästerna ännu – så är det ju att vara bofast där andra har valt att ha sin sommarstuga. Solsken och värme med den idag. Väldigt efterlängtat!

Efterlängtade var också dagens gäster, nämligen finaste vovvarna Axel och Elsa. Efter en långfrulle på altanen och massor av bus i trädgården, packade vi fikakorg och gick tillsammans med farmor Eva på utflykt. Fröken Elsa höll sig mycket långt från det stora  blöta blå, så även Milou, men de delade mer än gärna fika med mig. Axel blev som värsta badfantasten – han och Gabriel hade urkul ihop. Han simmade och dök och hulkade som värsta sjölejonet. Så gott vi har skrattat i eftermiddag…

Axel i ensam simmande majestät. Det var med tunga steg både Gabriel och Axel gick vägen hem med oss. Hoppas, hoppas på fortsatt fint väder….

Altanmys och sedan en härlig måltid beståendes av fyllda lövbiffsroulader, sallad och pasta. Maken bjöd på en iskall öl och nu har vi landat framför kvällens drabbning på TV. Några som håller på Tyskland och nån som håller på Italien. Forza!!!!! (1-0 precis Bravissimo!) Spännande!

Kram Mia

8 thoughts on “Vi tar vägen mot stranden….

 1. Härligt att kunna njuta av sommaren, nu när den var på tillfälligt besök. Hoppas verkligen att det snart blir SOMMAR.

  Kram

  • Det hoppas jag med. Och lite riktig värme. Nu är dte ju bara varmt precis då solen är framme.

   Kram Mia

 2. Så skönt. Passa på måste man ju i det här varannandags vädret.
  Hoppade sommar simmskolan i år för här är det så kallt.
  Men värmen måste komma….. Kram

  • Ja fy för simskola…..Hu!!!!
   Ja, värmen måste komma typ nu annars blir jag wacky ordentligt.

   Kram Mia

 3. Underbart att ni har så nära till vattnet! Och vilken tur med solen, här regnar det 🙁

  Vilken skojsig badkamrat!

  (här höll vi på Italien -yeh!)

  Kram/Fina Frun

  • Ja, vi bor bara helt suveränt….Ändå bara dryga milen till stan.
   Härligt hållet på Italia…
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *