Designdrömmar!

Inte för att jag när drömmar om deltagande i varken Project Runaway eller för all del ej heller i Top Model, men visst är det väl lite spännande med designers (kläder likväl som möbler). Inte skulle jag tacka nej till en maffig Vera Wang skapelse, en Georgina Empirestyled dress eller ett par skyhöga Jimmy Choo. Man är ju inte mer än människa, liksom…

Inte för att min garderob är något atts kryta med ur designerhänseende – faktiskt inte ens ur märkeshänseende. Jag är en ganska average girl (hihihi…kvinna, tant, gammal kärring – välj själv) som handlar kläder jag gillar, oavsett märke eller affär. Har dock fattat tycket för Tommy Hilfiger och köper en hel del sådant i USA. Floridasemestern renderade helt klart i en hel del fynd, där jag rankar min röda T H lackkappa mycket högt. Men det hade jag ju i och för sig gjort vilket märke den än hade haft. Det är så olika…för en del människor är det ju livsviktigt att klä sig i rätt märken/rätt designers.

Men visst kan man ibland önska sig ett visst mått av finess, vilket ofta kännetecknar våra mer kända designers. Som till exempel när det ska tas fram landslagskläder. Vem farao designade de nya svenska landslagströjorna (fotboll)? De ser ju ut som en kopia av 80-talets baseballtröjor á la USA. Och låt gå för att jag älskar det landet, men det modet lämnar en del att önska. Förra veckan presenterades vilka designer som ligger bakom sommarens OS-dräkter. Stella Mc Carthy har satt sin design på Storbritanniens kläder och Ralph Lauren på USA´s. Och när det gäller Sverige så väntar vi fortfarande med spänning, eller hur?

Måndag och jobbeveckan har startat mycket bra. TB ligger dock nerbäddad med värsta febern och ont i halsen. Tur att morgondagens fotbollsmatch blev inställd. Nu vankas det eftermiddagsmöte här på jobbet och sedan hemfärd. Ikväll gör jag inte många knop…Imorgon kommer en ny skolcool hemlis. Varmt välkommen igen!

Kram Mia

 

5 thoughts on “Designdrömmar!

 1. Jag håller med dig, märken är inget jag ”shoppar efter”. Ser jag något jag gillar då spelar märket ingen roll, däremot har priset en stor betydelse som föräldraledig 🙂

 2. Samma här darling….Jag gillar att shoppa billigt, rea, fynda….Då måste jag liksom inte gilla det jag köpt för alltid.

  Kram Mia

 3. Kvantitet framför kvalitet gäller för den här morsan. Kan inte se charmen med att betala tusenlappar för en kofta. Då måste jag ju dras med den i evigheter…..

  Snygg kappa!!! Du lyser ju upp hela Blekinge med den. 🙂

  Kram

 4. Vilken fantastisk kappa! Hög gilla-faktor på den 🙂

  Är nog som du när det gäller kläder. Bryr mig inte om vilket märke ett plagg har. Jag bryr mig om färg, form, stil osv. Handlar på såväl H&M som dyrare plagg.

  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *