I´m feeling great, I´m feeling awesome….

Världens allra bästaste egotrip – kanske det bästa sättet av alla att egoboosta sig själv! Åk till Florida!!!!! Har nog aldrig känt mig smalare, smärtare eller mera fit. Och förvisso är det en illusion, eftersom det bara handlar om MIG i JÄMFÖRELSE med en viss omgivning, men vad tusan….För en dag (eller snarare nästan 3 veckor)kan man väl få vara lite självgod. Och som ni säkert förstår väljer jag att blunda för foton och videos som egentligen visar en rundnätt dam i föråldringen. I´m just feeling great och awesome och….

För smal och fit i sin verkliga betydelse, det blir jag nog aldrig mer igen – ett faktum jag får kämpa med att acceptera lite då och då. Har man fyllt 42, burit och fött två barn och lyckats lämna år av matfobier bakom sig bör man nog inte bara vara glad över detta faktum, utan även jäkligt tacksam. Jag är frisk och lycklig, har en familj som älskar mig och jag kan njuta av mat och dryck – Jag älskar mitt liv helt enkelt! De 10 kg jag ibland önskar mig mindre på kroppen kommer inte att göra mig mer lycklig och tillfreds, även om det är lätt att förledas tro det där ibland. Tvärtom…Been there, done that. Dessutom är jag inte alls beredd att paya in vad denna viktminksning skulle kosta så….Here I am! Och i jämförelse med väldigt mååånga andra här är man ju rena benranglet så…

Natten till fredag rasade värsta ovädret här – storm och regn och isolated thunderstorms (underbart ord på engelska som jag rent tvångsmässigt måste skriva på just engelska därför). Fredagen utlovade ingen större skillnad i prognosen, varför vi packade bilen full av tillhörigheter för olika scenario och iväg for vi. Dagens utflyktsmål heter Naples, en förtjusande västkuststad här i Florida. Här blev det besök på Coastland (mall) och shopping på PGA (riktigt bra golfaffär) och så strosandet längs 5th Ave. Lovely! En lättlunch och sedan styrdes bilen mot Fort Myers Beach (FMB). Här hade solen minsann hittat fram och vi fick en ljuvlig eftermiddag på beachen. Lite otippat, men desto skönare…

Framåt kvällningen körde vi klädombyte i bilen, vilket i sig är något av både en utmaning och en upplevelse, och for sedan mot Old Town FMB. Här besökte vi vårt favvomatställe, nämligen Yucatan. Och gissa vad, på TV:n visades golfen och bredvid oss hamnade en annan svensk familj med tre kottar med sig. Skoj! Maten var som vanligt underbar och ölen iskall. Efter intagen föda valde vi att strosa omkring, kolla butiker och folket, lyssna på livemusik och bara njuta.

Därmed tog vi sedan kvällningen med oss i bilfärden hemåt och väl hemma och ett dopp i poolen senare släckte någon lampan för dagen. Dusch och summering av dagen, sedan landade vi framför varsin film och lite soffmys. Själv blev jag knalldålig i magen och har så varit under natten. Hur detta ska påverka planerna för lördagen är ännu icke helt känt. Jag ska plocka i mig en dunderpilla för magen (en av få tabletter jag dristar mig till att ta vid behov, förutom birthcontrol då….) och avvakta morgontimmarna. När det nu bara återstår 2 dagar på stället vill amn ju utnyttja tiden till max. Grrr…dumma mage….

Hoppas ni alla har en fin påskledighet. Happe Easter from the Happyvardag family in Cape Coral…Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *