Himmelrike eller paradis….

Förmodligen åtminstone the closest to theese two places we ever been…..Lördagen har helt enkelt varit FAB alla kategorier. Fredagen avslutades minst lika bra. Vi for över till Nilssons place och njöt hämtemat vid deras pool. Det smakade toppen och badet som TB, Gabriel och Anton tog gav oss andra många ljuvliga skratt. Thanks boys! Hem for vi och somnade så sött….Så sött att vi till och med tog sovmorgon allihop. Wow!

Lördagen bjöd sedan på en fantastisk tur ut till Sanibel Island. Långt ut i havsbandet, med vatten ända till horisonten och därmed långt ifrån stackmoln. Självklart for vi till vår favvostrand och här njöt vi på lite olika sätt.

TB chillar i solen. Lovely!

Gabriel i sitt rätta element. Han älskar verkligen att bada och hoppa och guppa i vågorna. Många djupa filosofiska resonemang varierades med sandlek och fika.

Efter några timmar for vi till Cheeburger Cheeburger för lite sen lunch. Väntan i 45 minuter på bord var som vanligt värt besväret. Att helt fritt välja sina burgare och sina shakes vållar förvisso lite vånda, men det smakar ju så gudomligt sedan. Själv hoppade jag över burgare och tog en chickensalad. Och storleken på mealen lämnar inget att önska om mer, snarare tvärtom. Vi hade att göra….

Och så val av shake. Ingen lätt historia, men vi var nöjda. Maken och Gabriel tog strawberry, TB chocolate och mamin double chocolate. Inte helt otippat.

Utflykten avslutades sedan med minigolf på alligator/piratbanan. Gabriel var mer än nöjd. Själv höll jag på att flyta bort. En snabb vända till Publix för att införskaffa en cooler till nästa beachbesök och sedan hem till pooldopp. Välbehövligt. En dusch och insmörjning senare kan jag nöja mig med att konstatera att vissa i familjen Happyvardag har fångat solen lite mer än andra idag. Maken sitter nämligen konstant med fötterna i poolen och TB kommer inte att sova på magen inatt. Själv kan jag garantera att jag absolut inte kommer att rulla över på ryggen och skulle det mot all förmodag ske är jag säker på att samtliga boende i huset kommer att vakna. Garanterat….

Nu slappar vi i varsitt rum. Jag ska straxt bjuda maken på en iskall öl ute vid poolkanten och Gabriel ska ta sitt ljuvliga kvällsbad. Ljusen är tända, lanai- och poolbelysningen tänd och mörkret har sänkt sig över Cape Coral. Mysfaktorn är hög! Sov så gott alla och hoppas att ni slipper lurendrejerier som snö hemma under lurardagen nummer 1 imorgon. Kram Mia

7 thoughts on “Himmelrike eller paradis….

 1. Sanibel är toppen!!! Allt låter verkligen ljuvligt och jag längtar tillbaka till Cape Coral!
  Hälsa grabbarna!

 2. Man får lust att hoppa in i bilderna…. I Göteborg håller man på att blåsa bort i kalla vindar…Tack för att vi får vara med på er resa…. Kram

 3. Tack Lars, jag kan förstå att du längtar. Livet är enkelt här. Vi kände ju likadant när ni for hit i julas. De hälsar tillbaka och säger hoppas vi ses snart.

  Varsågod söta Maria….Om det finns något jag kan göra för dig så värmer det mitt hjärta. Usch och fy för blåst…inte kul…

  Kram till er båda

 4. Nu ångrar jag lite grann att jag gick in och läste här. 🙂 Önskar också semester på varmare breddgrader. Här är det kallt och snöigt. Blä! Men så klart roligt att ni har det bra. Kram!

 5. Skönt att vi inte missar något Kristina och Migränmamman….det måste ha varit ljuvligt att bo här, eller?
  Tack söta Cecilia….
  Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *