Upplevelseinflation!

Ännu en dag i Orlando! Ännu en dag full av äventyr och upplevelser! Samma procedur igårkväll och idag på morgonen som inför Universal Studiobesöket. På begära skulle vi idag ta oss till Legoland Florida, en nyöppnad park och som väntar på att få öppna sin vattenpark (och den hade behövts idag, tro mig….). Parken ligger utanför Orlando, förbi Polk och Haines City och verkligen ute på vischan. Och som mitt i en gryta…..Ett tag idag kändes det som om man skulle flyta bort…..


Natten har varit svår och lång för liten Gabriel och mamin. Jag misstänker mardrömmar efter gårdagen, men han minns inte säger han. Dock har jag sprungit mellan rummen inatt och inte fått långa hela sovstunder i sträck. Puh! Legoland skulle dock visa sig bli en klar hit. Så grönt, vackert och frodigt. Otroligt smakfullt uppbyggt, inte lika dyrt som på mer etablerade parker och betydligt mindre folk. Och vilken lagom blandning av lekplatser, ögongodis och åkattraktioner för alla åldrar och smaker. Här följer en liten bildkavalkad helt enkelt.

Daytona och bilrace på översta bilden och så 3 idoler strålar samman. May the force be with you!!!

Gu vad skönt att veta var man har dem….Ibland i alla fall!

The big Ford. Var tusan är du Mangan? Maken konstaterar bara helt kallt: Den där modellen får ni mig aldrig till att bygga. Jag verkligen vägrar. Jaha, där ser man. Rektorskan som precis tänkt sig att vi kunde ha en sådan hemma i trädgården. Lite trädgårdskonst kan ju förgylla vilket hus som helst….

På väg hem stannade vi på en Mc D och käkade samt drack lyxshake. Därefter somnade både jag och Gabriel som på beställning. Han konstaterar nu glatt att han haft en härlig dag och förhoppningsvis förträngs minnena från Universal av glädjen från Legoland. Resten av tisdagen kommer att handla om packa, äta upp left overs till middag och ta ett ljuvligt kvällsbad. Maken och TB försvann ner till puben för att kolla europeisk fotboll och själv ska jag fortsätta läsa min mycket spännande bok. Imorgon lämnar vi hotellet bakom oss och tar vägen om Clearwater Beach – vårt premiärställe i Florida (år 2000) och där vi gifte oss samma år. Här käkar vi nog lunch på en favvorestaurang innan vi drar mot vårt hus med egen pool i Cape Coral. Tempot lär bli mycket lugnare och tillvaron mer leasure. Efter en intensiv start på semestern och nästan vad man skulle kunna kalla upplevelseinflation är det dags för part 2. Lovely!

Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *