On location

Äntligen….Äntligen….Äntligen! Efter en nätt liten 22 timmars resa från dörr till dörr, Charlottenlund i Copenhagen till Lake Buena Resort i Orlando, kunde vi anse oss vara on location. Åtminstone på vår första destionation. Med en knallsjuk make i hög feber och förkylning, en genomförkyld TB och en liten Gabriel som drog igen sina ljusblå först då en timme återstod av sista flygningen till Tampa, då är man extra nöjd då man når slutdestinationen.

Hade ett långt inlägg och bilder på gång, men det strular för mig. Oklart just nu om det är internet, mamaportalen eller mid dator. Jag är ganska irriterad just nu…Så jag nöjer mig med att säga att resan gick som en dans….utan groggar och dålig balans. Vi nådde Orlando och checkade in på vårt finfina hotell. Allt är väl med oss och idag har vi solat, badat, shoppat och käkat Aussiefood. Mums!

Hoppas jag har bättre tur med bloggeriet imorgon. Kram på er vänner….