Less is more

Lite mindre ”nej” till framförallt Gabriel. Och lite mindre ”jag ska bara” och ”jag kommer snart” till densamme. Definitivt mindre ”vänta” till alla i Happyvardag. Ja, så löd mitt inre motto för semestern.

Lördagen startade alltså ganska tidigt och efter frulle tog vi en rekpromenad i dagsljus. Om vi gillade det vi såg. YES!!!! Eftersom mamin glömt att ta med bilkudde till Gabriel och hans knepiga grej med att få håll i sidan gjorde att vi for till närmaste Walmart för införskaffande av just bilkudde och liten paraplysulky, vilken han för övrigt ser ut som en jätte i men men…En mami vill ju shoppa och inte kånka på gnällig pojke så…. Några timmar vid poolen i sol och med klarblå himmel=lovely!

Eftermiddagen innebar shopping på Prime och TB hade helt klart shoppingspree. På hemvägen stannade vi och käkade på Outback – Aussie käk som vi gillar skarpt. Blooming onion och coconutschrimp, New york strip till TB, Aussieburger till maken och Caesarsallad med grillad scampi till mami. Gabriel lyckades vi krångla i lite pommes. Eftersom det var happy hour på drycken kan jag meddela att av kvällen blev det inte så mycket kvar av för rektorskan. Jag somnade sött med liten Gabriel och vaknade sedan vid 5 imorse. Två öl kan ha den effekten vetni….

Efter söndagsfrulle tog TB och maken bilen till Bayhill för att kolla PGA-golf och med Tigern i ledning kan ni väl bara föreställa er stämningen på plats. Gabriel och jag gick till ”vårt” shoppingcenter och där hade jag minsann lite spree. Lunch (köttfärswrap och chicken salad) intogs i vår lägenhet och sedan blev det till att poola. Två timmar senare är vi nu både lite mer färgglada och trötta efter otaliga kanonkulor, hopp och dyk. Ikväll ska vi fara till stora leksaksbutiken samt till en hemlig restaurang. Jag längtar efter att se Gabriels min…..

Och jag kan bara meddela att det där med att sluta säga nej, jag ska bara och vänta har fungerat ytterst bra dessa dagar. Så bra att jag beslöt mig för att tillämpa det på mig själv. Det märks i antalet inköpta prylar kan jag upplysa er om. Och om ni undrar hur jag tänkte då jag shoppade röda adidasdojjor Blixten Mc Queen till GB, karamellrosa velourbrallor från samma kedja till mig själv samt en röd lackkappa från TH till mig, så har jag faktiskt ingen aning. Observera att plaggen inte avses att användas tillsammans.

På återhörande go vänner….Kram Mia

 

 

 

 

7 thoughts on “Less is more

 1. Hallå Mia.
  Jag läser din blogg och har även börjat läsa dina gamla blogginlägg. Trevlig läsning, jag mår bra av det.
  Tiger såg jag på i natt, roligt att han är på banan igen.
  Shoppingen verkar också gå bra.
  Kramar Kulan

 2. Skriv din kommentar här!
  Hallå Mia, låter underbart att vara i Florida! Som före detta flygvärdinna tycker jag att dina tips inför resan är super! Ha det underbart och shoppa lugnt:) kram Susann

 3. Tack alla…

  Kulan, vad härligt att höra. Ja, jag är ju inte fåordig men det är jag ju inte IRL heller så. Vi saknar dig…det vet du va?

  Tack snälla Susanne…

  Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *