Häng med till Florida!

The Sunshine State. Ett favvoresmål för Happyvardag. Vårt 7 besök. Alla resor har varit olika, inte minst eftersom barnen har haft olika åldrar – TB var 4.5 första gången och är 16 nu – Gabriel var knappt 2 första gången och ska snart fylla 6. Olika behov. Olika hang ups. Olika svårigheter med att acklimatisera sig. Men så spännande! Vi har bott på olika ställen, nästan uteslutande på västkusten, och besökt massa olika ställen, restauranger, stränder och upplevelser.  Men självaste grundupplägget är alltid identiskt och mycket enkelt:

lyxigt och bekvämt boende, pool och beach, nöjesparker och shopping, goda barbeques hemma och härliga restauranger, sol och slapp

Idag lämnar vi Sverige för Copenhagen och när morgonen gryr sitter vi redan på flyget mot Florida. Beräknas landa 18.05 lokal tid och sedan ska bara hyrbilen hämtas ut innan vi styr kosan mot Orlando. 5 dagar på Laguna Resort and Spa, innan vi åker ner till Cape Coral i 12 dagar. Bloggen kommer självklart att uppdateras under resans gång och jag hoppas ni vill hänga med på våra äventyr.

Må så gott vänner och wish med luck! Kram Mia

10 thoughts on “Häng med till Florida!

 1. Åh vad härligt! Lyllo er!!!!!

  Hälsa Fort Lauderdale om du passerar för där har jag bott i ett år!

  Ha en riktigt härlig resa! Jag kommer följa varje mil :-).

  kram

 2. Klart jag hänger med.. Önskan var dOck att jag fick krångla mig ner i en av era väskor.. Hoppa upp och säga hej Mia när vi väl var framme 🙂
  Massa med kram

 3. Åhh vad härligt! Vi följer er här hemifrån! Inte så lite avis… 🙂 Njut av er resa! Hoppas att ni får det underbart! Kramar

 4. Jag kommentar ditt on location-inlägg här då kommenteringen är avstängd för det inlägget, antagligen något fel med mama då. Önskar er en trevlig semester. Hoppas de dina kryar på sig snabbt. Kram kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *