Catwalk!

Katter tillhör verkligen INTE mina favoritdjur. Inte så att jag är en djurhatare, men jag är skeptisk till många djur….Ja, faktiskt de flesta utom hundar. Och katter har ju framställts som lite opålitliga i filmer (läs skräckfilmer). Vem minns inte Djurkyrkogården eller vad den nu hette. Hu….Catfight har jag heller aldrig hamnat i. Puh, får man väl säga! Men å andra sidan finns det väl ingen tjej i världen som skulle se mig som en konkurrent på det planet så. Knappast något jag sörjer.

Så det var med blandade känslor jag tog mig an två små katter. Så ofantligt söta och så otroligt mycket rektorskan! Jag föll helt enkelt till föga. De fick flytta hem till mig. Eftersom de var lite stora fick jag anpassa lite, men med hjälpmedel, sax och lite svångrem så är de i det närmaste perfekta. Så nu är det inte bara hundpromenader längre. Nu pratar vi catwalk. På riktigt! Moderiktigt. Det här är nog ändå så nära de stora scenernas catwalk denna rektorskan kan komma, men håll med om att det är snyggt….

Tack finaste systerdottern Matilda. Att ärva en 14 åring och få lägga i sula, dra åt spännet och ändå få glapp – det är bra för fåfänga det….Skorna är av märket T.U.K och köpta i affären Chock (Göteborg). Tror att de har nätshopping också. Vad är det förresten med det ordet? Jag får en olustkänsla bara jag uttalar det…nätshopping. Känner mig lite halvskum/kriminell/dirty sådär…..Hrm…knasboll!

Det är lördag och vi skriver den 29 oktober. I Happyvardag har vi det vackraste höstvädret man kan tänka sig – sol, knallblå himmel och vindstilla. Morgonen började tidigt, så mycket har hunnits med i mycket lugn takt. Städa, tvätta och förbereda för finaste gästerna till kvällen – Västerviks stoltheter CicciCilla och Johan. Vi ska äta världsmat med start i Italien, via Thailand till det stora landet i väst. Dryckesmässigt håller vi oss i Europa (Holländsk öl och Italienskt vin. Finns inget som kan konkurrera ut det). Imorgon får ni förhoppningsvis pics och lite matinspiration här. Efter lunch for Gabriel och jag till stranden med fikakorg och leksaker. Underbart ljuvligt och precis lagom dos med frisk luft till oss.

Nu sitter vi i soffan allihop och kollar Arsenal vs Chelsea. 3-2 än så länge i en mycket rolig match. Lördagar har jag alltid förknippat med Tipsextra och fotboll och det är en härlig tradition att sprida vidare. Fast nu kan man ju se högklassig fotboll nästan vilken dag som i veckan, om man ser till att ha både Viasat och Canal Digital. Och det är det ju någon i happyvardag som har sett till. Men jag klagar inte….Duschen hägrar, brasan skall tändas och sista handen läggas vid maten (makens uppdrag). Sen ska vi ha en pratglad kväll. Hoppas ni alla njuter lördag ordentligt! Kram Mia

5 thoughts on “Catwalk!

 1. *skrattar* sicka söta skor, mjaou =) Mysigt att vara på stranden, både för barn och vuxna. Ha en mysig dag! Kram fina du

 2. Ler stort åt dina fina små kattisar. Super fina och jag som älskar att ha sådant ingen annan har är avis.
  Härlig lördag ni haft. Havet piggar alltid upp. hoppas ni fick en lika trevlig avslutning i glada vännerslag. Ha en skön söndag! Kram

 3. Jättesöta kissekatter 😀

  Här följer vi också Chelseas matcher, annars är vi inga fotbollsfantaster. Struntade till och med i sista Sverige-matchen… Men Chelsea följs slaviskt! (vilket eg handlar om att dottern har en crush på Torres)

  Spännande matresa ni har att se fram emot ikväll 🙂

  Kram/Fina Frun

 4. Stranden är ljuvlig året runt browneyed…så mysigt, men idag var det kallare måste tillstås.

  Så mysigt mariette…Tack för hälsningen.

  Crush on Torres…lovely! Alla förvändingar är goda nog.

  Kram Mia

 5. Söta skor!
  Tipsextra ja, det stora lördagsmöjet! Pappa kollade alltid på tipsextra och det var SÅ tråkigt, för då måste man vara tyst i flera flera timmar!! Kändes det som i alla fall…
  Glad att läsa att du är piggare kära du!
  Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *