Love is in the air!

21 år tillsammans och 11 år som gifta idag. Bröllopsdag firas med andra ord i Happyvardag. Det känns som en evighet, men ändå som igår. Vi har gjort en lång resa tillsammans och visst har det funnits både toppar och dalar och en hel del gupp på vägen. Vi har vuxit samman till en enhet,med ständig vetskap om att en kedja aldrig är starkare än sin svagaste länk. Olikheter som drogs till varandra – openminded nog att vilja bli en bättre del av tvåsamheten. Kärlek när den är som bäst – ombrysam, respektfull och full av livsglädje. En enhet där vi hyllar gemenskapen lika mycket som var och ens eget space. Ömsesidighet, överseende och så ömhet på det….

Så här såg vi ut den 24/10-00 när vi blev en familj på riktigt som TB sa då (4,5 år gammal). Gifte oss gjorde vi på Clearwater Beach i Florida – vårt paradis –  och allt var precis så vi ville ha det. Ingen svensexa, ingen möhippa. Ingen stor tillställning med tal och spex. Inget överdåd, bara vi. Så gifta är vi alltså i dubbel bemärkelse kan man säga – dels enligt Floridiansk lag och sen prövat och godkänt enligt svensk lag och standard. Mer om vår bröllopsdag då det begav sig kan ni läsa om i ”10 årig bröllopsdag” här på bloggen.

Firar vi bröllopsdagar då? Guess what….inte speciellt. Vi brukar lyxa till det med mysmat som hummer och champagne, men det är liksom inte riktigt någon idé med frun i denna fysiska status. Jag har jobbat förmiddagen idag och helt slut blev jag, Hem och vilade, för att sedan ta itu med lite hemmaekonomiarbete. Ikväll blir det lite köpemat och den alkoholhaltiga drycken blir minimal. Men nästa vecka….nästa vecka har vi bjudit hem fina vänner på lördagen och vi har också ett restaurangbesök inplanerat. Då hoppas jag att jag är pigg och fräsch och matsugen.

Så här ser vi ut idag maken och jag, men det vet ni ju….Dock gör han ingen ansats att lyfta upp sin fru. Om detta beror på en gammal sliten rygg eller att frugan lagt på sig ett och annat kilo det förtäljer inte historien. Puss och Kram till er alla……………..Nu ska jag pussa på snyggaste maken ever…

16 thoughts on “Love is in the air!

 1. Underbart! Stort grattis till er.

  Florida är paradiset, jag bodde och pluggade där under 2,5 år.. Längtar alltid tillbaka när höstrusket kommer!

  Kram till dig!

 2. Bästa Happy Mia.. Största grattis till dig och din vackra man, ni är ett otroligt vackert par 🙂
  Fira kan man göra på många sätt.. Ett är krypa nära och visa sin kärlek, ett annat är god mat på tu man hand eller i goda vänners lag, kanske en mini semester.. Det viktigaste trots allt är känslan av kärleken, minnet av dagen D som man får dela, blickarna och bekräftelsen!
  Njut av kvällen…
  Puss till dig

 3. Grattis på ER dag! Blir alltid extra varm i kroppen när hör om kärlek som räcker länge. Det GÅR liksom! Önskar er många mer lyckliga år tillsammans.

  Kramar
  Ps. Blir också alltid lika sugen på Florida när du bara nämner det helt kort

 4. Jättestort GRATTIs till er båda!
  Åh, varm blir jag av att läsa ditt inlägg. Om din kärlek till din andra hälft!
  Ni är så otroligt vackra bredvid varandra! 🙂

  Och fira, det gör väl ni lite titt som tätt i er härliga happy vardag! Unnar er god mat och tid med varandra!
  Önskar jag kunde ge dig en kram!
  En cyberkram kommer här i alla fall, den största
  KRAAAAAAAAAAAAAAAM

 5. Stort grattis! Underbart att ni verkligen funnit äkta kärlek och att den håller i sig genom vått och torrt. Nu kan ni se fram emot många fler härliga år tillsammans 🙂

 6. Tack alla fina människor…ni gör mig så rörd. Det känns fint att just maken och jag valde varandra.

  Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *