Reklampelare!

Skryt och skrävel…..idag tar jag fram den sidan. För jag kan nämligen bara inte låta bli! Förra årets prickfrihet hos Skolinspektionen för Svettpärlan har givit oss ett utmärkt utgångsläge detta läsår. Att vi var en av nio prickfria skolor i hela Sverige – det känns minsann förträffligt bra. Tyvärr har vi inte haft bästa tummen med lokalmedia, men två av våra tre tidningar valde att göra ett repotage under maj månad. Den sista blaskan valde helt sonika att låta bli. Men inför skolstart hörde de av sig och se resultatet:

En undebart härlig vinkling av repotaget, kunnig journalist och en mycket kompetent fotograf. Jag blev både stolt och rörd över resultatet då jag slog upp morgontidningen. Så här i happyvardag i allmänhet och på Svettpärlan i synnerhet går vi runt, myser och ler. Lokalmedia som reklampelare,tillika utnyttjar jag bloggen till detsamma idag. Hoppas ni har överseende med den här sprickfärdiga rektorskan. Allra mest lycklig är jag å våra elevers vägnar – så roligt för dem att få läsa om och se sig själva i tidningen. Tänk att få identifiera sig med sin skola och känna sig stolta över den. Så tack kära BLT – det här gjorde ni riktigt bra!

Onsdag idag, tillika lillördag. Intensiv dag på jobbet och en intensiv tillvaro även på hemmaplan. Men så är det ju alltid så här års så jag borde vara van. Fick ha klockan på ringning 05.15 för att hinna med stryktvätten imorse. Heldag på jobbet med en diger to-do-lista och sedan möte på kommun ang skolan. Oj, oj, oj….Raka spåret mot helgen. Ikväll har vi ledigt från diverse aktiviteter och kan därför njuta en härlig Chicken Curry och sedan mosa ihop i soffan. Det behöver vi lite alla till mans.

På återhörande dear friends! Kram Mia

12 thoughts on “Reklampelare!

 1. Ååå så roligt Mia, 1000 grattiskramar! Det här är INTE skryt och du ska inte ursäkta dig för det här inlägget. Den svenska Jantelagen förstör så mycket.
  🙁
  Glädje och stolthet ska inte förväxlas med skryt. Så det så!
  Hurra, hurra för Svettpärlan!

 2. Vad roligt Mia!!!!! Håller för övrigt med Rosita, be inte om ursäkt. Klart att du ska berätta om hur bra ni är. Ligger massor med hårt arbete bakom.

  Ha en mysig lill-lördag!

  Kram!

 3. Underbart! 🙂 Stort Grattis till er!
  Jag blir så glad när jag läser om ditt jobb och din inställning till elever, kollegor och livet i allmänhet.
  Det måste var en fantastisk underbar känsla när nåt man själv startat upp blir så lyckat!
  Och jag tycker du gör helt rätt i att uppmärksamma all bra publicitet ni får!
  Du är en av dom som ligger bakom. Känns dig stolt och sug åt dig av alla positiva ord!
  Bra kämpat fina härliga Mia!!
  Kram

 4. Bästaste.. klart du ska vara sprickfärdig 🙂
  Skryta ska du göra med.. å jag är en av oss många som är galet stolt över er prestation, er skola… och dig har vi äran att få lära känna på denna fantastiska blogg.
  Så åter igen GRATTIS Bästa du.

  Soffhäng ska jag också ha.. njutfullt sådant 😀
  Kramar om bästaste… och nu känner jag att min Hero behöver en Ewa kram också, bara för att han är så bra.

 5. Tack tack i stora lass alla mina fina bloggisar. Vad skönt att ni inte tycker att jag är en skrytmåns. Det är ljuvligt att ligga bakom en succé. Det är grymt hälrigt att få se sina medarbetare växa, ta ansvar och hjälpa oss att förverkliga vår livsdröm. Visst är det mycket arbete bakom, samtidigt som det är min hobby också. Jag älskar mitt jobb, mina goa elever och medarbetare.

  Tack än en gång….Kram Mia

 6. Grattis! Vilken bedrift! Jag är ocksà stolt över dig! Och stolt över mig som känner dig! Vilken grej assà! Hoppas du har firat ordentligt.
  Kram Mia! Fortsätt att göra oss stolta!

 7. Är det något man verkligen får skryta om så är det sina barn.. och du är väl egentligen trebarnsmor? (Eller kanske fyrbarnsmor om man räknar le dog?) För jädrar vad du är duktig som har en så fin skola. Jag vet inte ens hur du gör, hur du har gjort, var man börjar.. men det vet du. Uppenbarligen. Jag är så himla stolt och känner mig nästan lite starstruck sådär just nu.. att få skriva till en så viktig människa.. för viktig är du, viktigare än många andra som anser sig vara viktiga. För tänk vad du gör för små himla många barn. Helt otroligt! Heeelt otroligt. Så värdefullt, Mia.

  Jag vet jag vet, du gör inte allt alldeles själv.. men utan dig ingen Svettpärla. Och så är det.

  Jobba inte ihjäl dig nu, vännen! Kram!

 8. Pingback: Business Sales Coach for Introverts and Shy : Start with Your … | Current Animal News

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *