Jäkla Stalker!

Är det inte straffbart att förfölja? Helt oinsatt i vårt västerländska rättssystem är jag inte, men just när det kommer till straffsatser känner jag mig en aning ringrostig. Uppdatera mig gärna ni som vet bättre…..men personligen anser jag att stalkers, i vilken form och omfång de än må vara, skall få sina fiskar varma. Pronto! Och nu är det så att regnet har förföljt mig hela denna sommaren. Ja, nästan sedan slutet på juli förra sommaren. Det var just där och då det utlovades ryssvärme och den har åtminstone inte jag fått njuta av ännu. Igår dök den upp igen – ryssvärmen alltså. På bild i Aftonbladet var en isbjörn som svalkade sig på ett zoo. Jag undrar om det är Polen som omvandlar värmen till lågtryck? I så fall är jag väldigt förtretad på just Polen, eller det land det nu må vara.

Och ja go vänner, jag vet mycket väl att vädret inte är påverkansbart och därför inte bör vara en källa till irritation men…..Idag är jag inte helt happy. Jag behöver sol! Tycker jag är värd det – förstås inte mer än andra, men minst lika mycket som de där isbjörnarna på zoo i alla fall. Här i Blekinge har det regnat sedan natten till igår. Allt flyter (mina ljus har fått egen pool, se ovan). Jag rostar. Om ni tycker att jag är vädernojjad, så är det precis det jag är. Jag vill ha sol och värme NU!!!!!Här hemma! I min happyvardag! Kom hit solen och gör mig lite happy!

Gårkvällens kompismiddag blev både lyckad och mycket mysig. Frittade godsaker coh en välkomstdrink. Därefter grillbuffé med diverse delikatesser, röror, sallader och entrecôte samt fyllda laxsnurror. En underbar Amarone avnjöts till detta. Avslutningsvis blev det Toblerone och hallonpaj med vaniljsås samt varsin Romersk Båge att dricka till. Mumma…Tur att man är gift med Le Chef…

Idag har jag påbörjat lite planeringsgrejor inför skolstart – eller påbörjat och påbörjat. Jag har skrivit ned de saker jag har gått och burit runt på nu några veckor. Det är så jag fungerar bäst. Och vilken känsla det är när man sitter med ett helt läsår framför sig. Ett helt läsår att fylla med spännande ting. Agerat taxi har jag också och transporterat bästisMaria till flygplatsen. Nu halvligger jag i soffan och märker att regnets smattrande utanför har en klart sövande inverkan på en. Ska nog ta en liten powernap när nu  tillfälle ges. Ikväll ska jag på lokal med en av mina bästa vänner sedan gymnasietiden. Jag gissar på god mat och dryck samt en massa snackande….

God fredag på er och bara så att ni vet det…..Jag har precis gjort slut med regnet. Den här relationen har helt enkelt passerat bäst-före-datum. Hoppas på snabb förståelse. Kram Mia

12 thoughts on “Jäkla Stalker!

 1. Det sägs att solen ska flytta söderut nästa vecka. Det håller vi alla tummar och tår för. För jag gillar inte heller regn. Tacksam att vi åkte till norr i rätt tid helt enkelt annars hade hela min semester blivit dränkt.

  Hoppas att ni får en riktigt mysig fredag!
  Kramar

 2. Du, här sitter just nu en stalker! Jag stalkar dig!! Fast jag är ingen otäck typ utan en helt vanlig tjej med varmt hjärta som gillar din bloog….

  Den där Toblerone och hallonpajen, mumma, tror jag skall fjäska lite för din man för det där receptet skulle jag vilja be om, har du nåt tipps, vad faller han för för fjäsk?

  Ryssvärmen har jag också väntat på men insåg just nu att jag glömt bort den. Men kladdigt är det här, vid minsta ansträngning blir det svettigt och ansiktet glänser hela tiden, man är fräsch.. 😉

  Nej, gör inte slut med regnet, för gör du det så gör ju regnet precis som alla andra som blir dumpade, gråter av sorg och vad händer nr regnet gråter, jo, det regnar ännu mer, det regnar tårar…så snälla, håll dig väl med regnet….
  Åh, vad kul att gå på lokal! Hoppas du och din vän får en alldeles underbar kväll!!!
  Stor kram

 3. Linda, har förstått att ni haft det så fint i norr och jag är bara lite avis på er. Du var så värd fint väder, emn snälla ta det med när du reser hemåt. Dumpa det på vägen….Blekinge heter hållplatsen! Tack på förhand…

  Kram Mia

 4. Fraggel, du är den bästa stalkern i så fall….Jag vill för mitt liv inte bli av med dig. Och det där med gråtande regn hade jag inte tänkt på…Skynda, skynda ställa till rätta…

  Pajen är (tro det eller ej signerad moi….) Jag skriver receptet inne hos dig.

  Kram Mia

 5. Såg på nyheterna i afton att Luleå toppar solligan i år. Längst ner ligger Lund. Något att tänka på? Ta med happyvardagfamiljen plus le dog och starta skola i Norrland?

  Jag tycker också att du är värd sol. Mycket mer än vad jag är. Eller alltså.. jag kanske är värd det med, men jag behöver det inte lika mycket. Så du kan få min.. eller delar av den i alla fall.

  Härligt att kvällen var bra! Dreglar som alltid av din beskrivning av er lyxmat. Och hoppas att kvällen idag varit lika bra.

  Natti natt på dig kära rektorska! Kram!

 6. I Stockholm har det faktiskt varit lite sol..inte mindre än 3 dagar denna veckan.kramis söta du

 7. Alltså man kan ju tro det Anna…Norrland alltså men myggen….Det är det där med mygg också.

  Och Stockholm vill jag inte bara höra om…..

  Bor man söderut bör väl värme och sol vara där eller? Var gick det snett liksom.

  Kram Mia

 8. Fragglarna…..underbar kväll men liiiite för mycket champagne. Sovmorgon till trots, jag är så seg idag. Gissar på ett inlägg framåt kvällskvisten, då jag kan se utan dimma framför ögonen.

  Kram Mia

 9. Bästaste!!
  Lite seg idag????? Här uppe i huvudstaden har vi faktiskt det riktigt varmt och gott!! Njuter!! Skulle gärna vilja ha ett par dagar med just sådant här väder hemma vid poolen……Det tycker jag att vi ( både du och jag) är värda innan skolan drar igång igen!!!!
  Tack för hjälpen med transporten till flygplatsen
  igår, du är bäst! Glömde berätta att jag har lite kändispoäng;-))
  Kramar från din bästis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *