Det slår då aldrig fel….

…att när lov står på programmet, ja då slår den ena åkomman till efter den andra. Sjukstuga Blekinge med andra ord!

Första lovdagen idag och TB vaknade med feber och en grym hosta. Gabriel är genomförkyld och själv har jag värsta huvudvärken. Vi är väl alla väluppfostrade skolmänniskor, vilka passar på att förlägga sjukdom till lediga dagar för att få ut så mycket som möjligt av skoltiden. Jag kan inte låta bli att le lite åt detta faktum. Tur att vi inte hade något speciellt bokat för sportlovsveckan. Nu blir det till att sova, mysa, kolla tv och film – ha innemys och jag kan lova att ingen är svårflörtat med detta. Ute fnyker det snö, är minus 8 och blåser ordentligt.

Imorgon är det tisdag igen och det bjuds på nya hemligheter i Quid pro quo – Välkommen åter, kära du! Kram Mia

11 thoughts on “Det slår då aldrig fel….

 1. Åh nej vad tråkigt att höra, hoppas att ni kryar på er illa kvickt! Vi har också sjukstuga här idag, I har feber och hosta. Misstänker att H också har något på gång, han har suttit i mitt knä hela eftermiddagen och tittat i jysk-reklamen som kom med posten idag, illa illa. Jag försökte ge honom IKEA-katalogen istället men den var för tung tyckte han… 😀 Jaja, vi ska snart ta en tripp till IKEA, viktigt att även de små får insupa den svenska inredningsluften!
  Krya på er nu och kramar!
  //Karin

  http://blogg.mama.nu/mammak

 2. Bästaste Mia!

  Stackars er……… hoppas att ni kryar på er snabbt!

  Saknade dig idag på lunchen. Vi får ta igen den en annan gång. Vi bestämde dock att vi skulle ses någon gång under vecka 11 på en liten tjejträff.

  Kramar i lass M

 3. Vilken otur ni har! Men fin inställning ändå, ni får nog en helmysig filmdag i soffan. Krya på dig-kram!!!

 4. Ibland är det nästan skönt att vara lite sjuk när det är lov… Då slipper man alla krav på att ”utnyttja ledigheten” och kan bara vara. Innemys låter helt okej tycker jag – efter denna långa vinter är det skönt att slippa gå ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *