Bristfälligt….

…..så tusan heller. Dagens planerade tillsyn av Skolverket (så som man gör med alla skolor i vår kommun denna höst) bjöd på idel lovord.

”Vi har faktiskt inte en enda brist att rapportera från er skola. Det är ganska ovanligt, även om det händer någon enstaka gång då och då.Svettpärlan verkar vara en fantastisk skola.Dessutom vittnar era resultat och din personal om att du är en mycket kunnig och driven pedagogisk ledare.” Sagt av Skolverkets inspektörer idag.

Tack tack tack alla inblandade aktörer – elever, föräldrar och framförallt mina kompanjoner och medarbetare. Tillsammans är vi oslagbara!

Kvällen ikväll ska jag vila i framgång. Återkommer med ett vanligt inlägg imorgon. Ikväll tänker jag bara le tills jag får träningsvärk i käken. Kram Mia

13 thoughts on “Bristfälligt….

 1. GRATTIS.. GRATTIS bästaste Mia!!!
  Gud så roligt, för er alla.. som sagts många gånger men kan aldrig sägas för ofta..
  Du är unik.. så duktigt och väldigt speciell.
  Varma kramar till Underbara dig

 2. Tack alla bästa tjejer för era fina ord.

  Visst vet jag att vi är duktiga och visst kändes det tryggt och lugnt inför idag – men att de inte skulle hitta ett enda fel/sak att anmärka på. Den tanken föresvävade mig aldrig. Tänkte bara att det inte kunde bli så allvarliga saker.

  Otroligt fin feedback fick jag kring skolan och även mig själv. Jag ska bära detta med andakt i mitt hjärta. Och ja, vi har firat maken och jag. När jag kom upp efter Gabes nattning stod det levande ljus, ost och kex, goda röror och självklart iskallt vitt och väntade på mig/oss. Vilken underbar gest från min stolta make.

  Godnattkramar till er alla från Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *