Rocky Balboa och jag!

Tittar mig i spegeln och får en backflash till mina ungdomsdagar och till en dåvarande favoritfilm – Rocky IV. Åh, du milde vilken kropp, vilken kille – bara han inte pratar för mycket. Det minns jag att jag tyckte var en ganska cool detalj då, i landet längesedan. Hoppsan, nu måste jag bara förtydliga mig – jag menar förstås inte att min nuvarande kropp på något vis har något gemensamt med Rocky Balboas kropp då……jag syftade på ett ansiktsfenomen. Se bild nedan!

Tisdag och jag har haft en ganska lagom dag. Lämnade barnen i skolan och på dagis, handlade på Maxi och for hem. Vilofm med lite lätta förberedelser och sedan for jag till jobbet vid lunch. Många små samtal och möten i p-rummet och så vips är man uppdaterad. Större F-9 möte inför den planerade tillsynen från Skolverket och sedan lite småsamtal till. Och sedan var jag rätt mör. Det känns att man inte får i sig tillräckligt med mat nu. Jag är mästare på att småäta och det man småäter kan jag inte få i mig nu, så….Är dessutom grymt trött på soppa, kräm, yoggi, bakad potatis och potatismos. Jag vill ha knäckebröd med leverpastej och gurka. Jag vill ha broccoli och sparris. Jag vill ha friterade tigerräkor. Åh, gud vad jag ska njuta när jag blir normal i munnen igen. Idag blir det passerad grönsaksgryta!

Nåväl, lite bättre till idag – småstegsmetoden men ändå på rätt håll. Det känns underbart – nästan så att man inte vågar glädjas. Jag jobbar hårt på att vara medveten och uppmärksam på olika situationer både hemma och på jobbet. Det känns som om jag är på g (knappt man vågar skriva det men…) Idag kom dessutom en efterlängtad paket på posten. En paket, vars innehåll för några veckor sedan hade fått mig att få små kväljningar och bara totalvägra, men som nu känns helt rätt. Jag skall individanpassa det via en uppkokning och formning på plats. Sedan hoppas jag på ett än snabbare tillfrisknande och framförallt att detta aldrig ska hända igen.

Och det är alltså när jag står där med bettskena i munnen som Rocky dyker upp i minnet. och ni vet, det är ju så olika hur man tänker. Store TB kollar förbi badrummet och undrar försynt varför jag har ett pessar i munnen. Uärk…..Spottar ut, gapskrattar och sedan börjar vi om. Ikväll tror jag att jag får sätta på låten ”Eye of a tiger” innan sänggående. Jag känner mig otroligt sexig.

Kram vänner, hoppas maken inte ha packat och flytt sin kos under natten

Lovely!

10 thoughts on “Rocky Balboa och jag!

 1. hahaha, jag gör det, kör en ”Eye of the tiger”, luftboxas lite också, sen berätta gärna hur TB såg ut när hans mamma for omkring i huset 😉

  Kram

 2. Ha ha du är bara för skön..
  Hoppas som du att inte maken försvinner, fast då är det nog i rädsla att vå en UpperCut 😀
  Jätte kramen till dig tjejen..
  Å jo lite sexy är det nog 😉

 3. Hello Girls!

  Uppdatering kommer här. Både maken och TB blickar skeptiskt mot mig – bara att de kan slita ögonen från Milanmatchen är en sensation i sig. Jag iförd bh-topp, tights och TB:s boxhandskar. ”Eye of the tiger” på repeat. Det är nog bara jag som har kul här ikväll…..

  Tack för era goa tillrop. Ska se om jag kan ha bettskenan i munnen inatt eller om det är choken hazards (eller vad det nu brukar stå på leksaker ej till barn under x år). Nattinattikramen kommer här…

 4. Ha ha, helt fantastiskt inlägg. Jag hann verkligen tänka på hur du kunde vara lik Rocky. (Det var ju också väldigt roligt att han var snygg så länge han var tyst 🙂 )
  Det där med pessaret var också hur kul som helst.!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *