Till mig!

Steg in på jobbet och möttes av idel glamsång – det är rektorns födelsedag idag.

Många grattiskramar och hälsningar har varit det ultimata firandet för mig. Jag är ingen vän av att få presenter, men jag ger gärna till andra. Dock lyssnar min bästekompis Maria inte på det örat och tänk… jag fick så fina saker. Ett ängelhalsband (Pearls for girls), en uppsättning chokladkakor för att rädda helgen och det vackraste fatet jag vet- nämligen ”Stockholm” från IKEA. Det var nästan det sista som Marias bror Fredrik tog fram för IKEA´s räkning innan han dog i en bilolycka i Kina. Världens bästa Fredde! Så det där får en dubbel betydelse för mig. Nu pryder det mitt matbord. Tusen tack vännen – vad skulle jag ta mig till utan dig? Inget mer firande idag – det blir bortamatch för sonen och vi följer alla med. Sen blir det mysmiddag i sin stillhet, bara vi fyra när vi kommer hem. Perfect day!

Ha en härlig helg! Kram Mia

14 thoughts on “Till mig!

 1. ÅÅå då får jag gratulera så mycket på din dag. 😀

  Härligt att få lite presenter när man inte väntat sig några.

  Stor kram

 2. STORT grattis tjejen!!! Det låter som du har haft en härlig födelsedag! Hoppas helgen forstätter så 😀
  Kram Maja

 3. Stort Grattis Gumman och hoppas du har haft en härlig dag men det verkar så! Göm inte ändra din ålder i din blogg här bredvid HAHAHAHAHAHA..KRAMAR

 4. Hihi. Skrattar åt Patrices kommenterar, men klev så klart in för att säga grattis till dig! Hoppas att du har blivit ordentligt firad nu för det förtjänar du 🙂

  Massor av kramar från mig!

 5. Patrice, vännen, jag fyller ju bara 28 men skrev upp åldern något då jag först gjorde profilen.

  Japp tjejer dagen var nice och med en 6-1 vinst för sonens lag så blev lyckan total. Födelsemiddag blir det ikväll, eftersom vi inte var hemma förrän 21.35 igår.

  Tack Linda för dina fina ord.

  Och Lars, så roligt att höra från dig. Hoppas allt är väl i Skåneland. Ringer dig om present till båtplatskillen.

  Kram Mia

 6. GRATTIS finaste, bästa Mia!!! Förlåt att jag läste lite sent. Du låter att ha haft en riktigt fin födelsedag. Det är du värd.

  Skickar en stor kram från Stockholm och … HIPP HIPP HURRA HURRA HURRAAAAA!

 7. Tack Jenina … dina blogginlägg läses numera högt till valda delar i personalen. De skrattar lika mycket som jag.

  Kram Mia

 8. Tusen tack Rosita, det där med att gratta är inte viktigt egentligen för mig. Jag är en mer ”en-glöm-mig-inte-i-vardagen-människa.”

  Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *