Filmtajm!

Gårkvällen renderade i en mysig filmtajm i storsoffan för mamman, maken och store sonen. Som vanligt hade mamman inte fått välja film, men jag liksom bara accepterade det manliga nätverket denna kväll. Prisa gud att det inte blev Bourne blablabla allt vad de heter (avskyr dem) och ej heller någon garagefilm. Ni vet när filmens höjdpunkter sker i något garage, bilar kör hysteriskt fort och gör stora skutt, pang pang och så gömmer vi oss. Starkt generaliserat men iallafall.

Jag är egentligen ingen filmtjej, inte ens TV-tjej men jag sover väldigt gott i soffan. Denna kväll blev det dock en film vid namn ”Shutter Island”. Inget pang, pang men mycket psykologisk thriller. Jag var vaken hela filmen, som inte var slut förrän mitt i natten. Den var otäck. Kröp innanför skinnet på mig och följde definitivt med både vid tandborstningen och när jag kröp ner i sängen. Har inte heller sovit något vidare inatt. Filmen rekommenderas i alla fall.

Tänkte bara lista mina bästa filmer om någon är intresserad:

1. Rainman 2. The Other´s 3. Mrs Doubtfire 4. Mitt stora feta grekiska bröllop 5. Seven

Filmer som jag avskyr:

1. Pulp Fiction 2. Bourne….3. True Romance 4. Alla fängelsefilmer 5. Alla garagefilmer

Kram Mia

3 thoughts on “Filmtajm!

  1. Så fort vi kör igång en film så somnar jag, snarkar på soffan…Jeff blir så trött på mig, men förra helgen så tittade vi på Patriots med Mel Gibson och jag var minsann vaken hela filmen igenom, måste ju betyda att det var en bra film, eller att jag drack kaffe för sent.

  2. Vad tusan Maria – jag försöker ju vara lite up to date – lite med i tiden, bara lite alltså.
    Annars kan jag också ta med Top Gun, Coctail, Tre Män och en liten baby etc etc..

    Hahaha…

    Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *