FotbollsVM – Me like!

Sorry, my favourite USA and Rule Britania. NOT!!!

Åh, vad härligt det är med fotbollsVM! Maken är lycklig och 14-åriga sonen pratsam. 4-åringen leker Messi och mamman bara njuter. Fotboll förenar – inte minst i en familj som vår. Och idag är det dags för vår stor favorit – nämligen Holland! Hup Holland! Hup hup Holland!

Jag minns ett fotbollsEM i Göteborg 1992 då vi på plats följde just Holland. Underbart! För att inte tala om USA 1994 och vår sommar med roadtrip där. Lovely! Och sedan kom barnen och det har inte direkt inneburit att vi tagit med dem på sådana äventyr. Maken har åkt själv och till detta VM var det liksom inte aktuellt för någon av oss. Men snart kanske!

På dagens program står förstås sol och bad – ett sommarlov kan knappast börja bättre än så här – och sedan fotbollsträning lagom efter Hollandmatchen. Perfect match, undrar vem som planerat detta så bra?

Sola försiktigt!// Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *