Sovmorgon!

Vaknar av ett illtjut från lillungen, som saknar sin mamma jämte sig i sängen. Det där händer mellan en och fem gånger per natt – ett framsteg mot tidigare år då det mycket väl kunde bli upp till tio gånger. Vår lille chimpansunge brukar vi kalla honom – hänga i famnen är det goaste han vet. Hur många gånger vi har försökt att få honom att istället sova i vår säng, vet jag inte. Vi har slutat räkna! Efter ett litet buff och många kramar somnar han om och jag smyger in till maken igen. Ögonlocken är tung, mycket tung. Somnar om så där underbart härligt!

Nästa uppvaknande är av fågelsång och solen som strålar in i sovrummet.

Tyst i hela huset. Tystnad är underbart, ibland.Sträcker på mig och ligger sedan lääänge och bara tittar ut på sommarhimmelen. Låter tankarna flyga omkring helt ohämmat. Inget försök att fokusera  – bara helt underbar morgonmeditation om allt och inget. Vilken start på dagen! Me like!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *