Turbulens

Nyckfulla april presenterar sig på mer än ett sätt. Det vilar något fridfullt över traditionens kraft likväl som det skapar en turbulens av känsloyttringar. Och någonstans mitt i allt det där ska man stå tryggt förankrad mitt i myllan.

Känner ni igen er? Känner ni igen känslan av ömsom hopp ömsom förtvivlan? Vårens bleka solstrålar som värmer nobban likväl som ännu ett besök av vinterns suck. Energin som frigörs likväl som tröttheten som förlamar. Hoppet som spirar och frustrationen som tar en ner på jorden. Livet helt enkelt!

Det är mycket nu. På alla plan. Inte mycket som i ”stressigt-mycket-att-göra” utan mycket som i …..hrm…… ja……”saker-i-mitt-huvud” helt enkelt. Saker som inte är färdigprocessade. Saker som inte bör lämna huvudet och smita ut genom munnen. Saker som jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen med. Saker som långsamt äter upp mig inifrån.

2 jobbedagar till påsklovsentré. Välbehövlig vila. Längtar….

Kram från Rektorskan

One thought on “Turbulens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *