Guess who´s back?

Back again. Tell a friend…..

Den högst frivilliga bloggpausen övergick så småningom till en mer ofrivillig sådan och nu…..ja nu ska jag försöka lära mig ett (för mig) helt nytt bloggsystem. Det är inte min paradgren vill jag kraftigt understryka så här inledningsvis. Risken finns att jag får ett tokspel helt enkelt.

Den vackra hösten övergick i en sorgetung dito och innan jag visste ordet av hann det bli december, jul och nu snart mars. Vi har balanserat på slak lina känns det som och periodvis har det varit och är det riktigt tufft, men…..det finns ju också så himla mycket härligt som lyser upp tillvaron. Låt mig få återkomma till en catch up i nästa inlägg.

Kram från Rektorskan

7 thoughts on “Guess who´s back?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *